1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> TV-k >> kábeltévé

Hogyan telepítsük kábel VCR nélkül Tuner

Ugyan lehetséges, hogy beköt kábel TV szolgáltatás a videomagnó és a televízió kábel nélkül doboz tuner , nem számíthat arra, hogy megkapja az összes csatornát a kábel szolgáltatási csomagot, ha a tuner nem tartalmazza a beállítás . Mindaddig, amíg a VCR fel van szerelve egy belső QAM tunerrel , akkor lehet, hogy vegye fel néhány alapvető kábel csatornákat a VCR , mint a de facto tuner. Ez az, amire szüksége van
75 ohm kábel, vagy állítsa az AV- kábel

Show More utasítások
Connection koaxiális kábelek
1

Kapcsolja ki a TV és a videomagnó előtt folytatná a csatlakozásait .
2

Csatlakoztassa a koaxiális kábelen érkező kábelt a fali (vagy a koaxiális kábel jön át a falon ), az RF " a " csatlakozó található a hátlapon a videomagnó . Rögzítse a kábelt a csatlakozó elforgatásával csavaros csatlakozó végén a kábel az óramutató járásával megegyező irányba, amíg ez a szoros.
3

egyik végét csatlakoztassa az egyik független koaxiális kábelek az RF " Out" csatlakozó a hátlapon a videomagnó . Másik végét csatlakoztassa a kábel RF "Antenna In" terminál hátoldalán található a TV .
Connection Az AV kábelek
4

Kapcsolja ki a televízió és videomagnó mielőtt a kábel csatlakozásokat .
5

Csatlakoztassa a koaxiális kábel érkező kábelt a fali (vagy a koaxiális kábel jön át a falon ), az RF " a " csatlakozó található hátlapján a videomagnó . Rögzítse a kábelt a csatlakozó elforgatásával csavaros csatlakozó végén a kábel az óramutató járásával megegyező irányba, amíg ez a szoros.
6

egyik végét az egyes AV kábeleket a megfelelő AV " Out " jack található a hátoldalán a videomagnó . AV aljzat színkódolt piros , fehér és sárga , és címkézett "Audio R", "Audio L " és a "Video " volt. A dugók a végén az AV kábelt is színkódolt piros , fehér és sárga . Minden csatlakozó beilleszti a jack megfelelő a színe. A kábel másik végén minden AV kábel a megfelelő AV "In " jack a TV .
7

Kapcsolja be a TV-t és videomagnó . Változtassuk meg a TV videó bemenet csatornát az AV forrás a " Input" gombot a TV távirányító .
Megkeresi az elérhető kábel TV
8

nyomja meg a "Menu " a videomagnó távirányítóján , hogy ki a készülék menüt.
9

Használja a nyíl gombokat a távirányítón, hogy jelölje ki a" Channel Setup " menüpontot . Nyomja meg az " OK" vagy " Enter" a távirányítón , hogy kiválassza a beállítást .
10

Válassza ki a lehetőséget, hogy végre egy automatikus " CATV " scan.

  1. Hogyan telepítsük a VCR nélkül tuner Record Programok
  2. Hogyan Felvétel a VCR nélkül kábeldekóderhez
  3. Hogyan rekord a VCR nélkül Tuner
  4. Hogyan telepítsük a TV és VCR
  5. Hogyan telepítsük a VCR