1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> TV-k >> Házimozi Projektorok

Honnan tudom, hogy mikor én vetítő lámpa Going Bad ?

A vetítő lámpa cserélhető villanykörte , hogy működik egy házimozi projektor vagy hasonló . A lámpa hasonló egy izzó vagy fénycső villanykörte , hogy nem tart örökké . Előfordulhat egy sor figyelmeztető jelek , amikor a vetítő lámpa kezd , hogy nem . Amikor kicseréli a projektor lámpa , fontos, tor kicseréli azt egy kimondottan a projektort. A rossz lámpa okozhat izzó kiég gyorsabb és esetleg károsíthatja a projektort. Utasítások
1

Kapcsolja be a kivetítőt , és nézd meg a kijelzőn. Ha a panel lámpa jelzőfény villog, de a kivetítő még mindig fényáteresztő , a lámpa kezd rosszra .
2

Hagyja a projektort , és vegyük észre , ha fényáteresztő a képernyőre vagy falra annak célja felé . Ha azt észleli, a fényviszonyok nem elegendőek , a lámpa kezd rosszra . Ha nem veszi észre a fényt , a lámpa már nem sikerült. Cserélje ki a lámpát egy újra .
3

Kapcsolja ki a projektort , várjon 30 percet , és kapcsolja be újra . Hallgassa a projektor ballaszt , a vezérlő , hogy elküldi a villamos energia a lámpa , hogy a kattogó hangot . Ha meghallja a kattogó hang, de a lámpa nem kapcsol be azonnal , a lámpa kezd , hogy nem . Ha meghallja a kattanó zaj és a lámpa nem kapcsol be egyáltalán , a lámpa rossz.
4

Hagyja a projektort , és vegyük észre , ha a figyelmeztető üzenet a lámpa élettartama véget hamarosan folyamatban van jelenik meg a képernyőn , vagy falra a projektor célja felé . Ha figyelmeztető üzenet van , a lámpa kezd rosszra .

  1. Hogyan működik egy LCD projektor tudni, hogy mikor a lámpa hiányzik?
  2. Hogyan lehet ártalmatlanítani a vetítés Lámpa
  3. DIY : Projection Light
  4. Hogyan javíthatja a projektor
  5. Hogyan lehet javítani a EUMIG Projektor