1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Telefonok >> Phones

Hogyan lehet ellenőrizni , ki hívott

elmulasztott hívás ? Aggódó volt a fontos valakivel ? A hívó azonosítója , nem fogadott hívás jelzés, és a * 69 , így könnyű megtalálni , ki hívta , még akkor is , ha ő nem hagyott üzenetet .
Utasítások
ellenőrzése nem fogadott hívásokat a Cell Phone
1

Minden sejt telefon menüjében különböző, így megnyitja a telefon menüjében , és keresse meg az " Utolsó hívások" (vagy egy hasonló nevű ) részt.
2

a " legutóbbi hívások", léteznie kell egy " kimaradt hívások " menüt . Nyissuk meg a menüt , és látni fogja a hívó fél telefonszáma (vagy neve , ha a szám be van programozva a telefon ) .
3

Mobiltelefonok gyakran felsorolni legutóbbi hívások alatt " beszélni " gombot menüben . Nyomja meg a " beszéd" vagy " küldés" gombra kattintva megnézheti a legutóbbi hívások listájára . Az egyik kimaradt fogja jelölni a nem fogadott hívás jelzés , mint például egy piros X-
ellenőrzése nem fogadott hívásokat a Home Phone
4

Ha az otthoni telefon a hívó azonosítója , akkor azt a naplót a legutóbbi hívások . Lapozzunk végig a listán , hogy megtalálják a számát /nevét nem fogadott hívás .
5

Ha nincs a hívó azonosítója, tárcsázza * 69 , hogy megtudja, hol a legutóbbi hívás érkezett . Akkor is ezt a mobiltelefonján .
6

Ha csak egy számot , és nem egy név , a nem fogadott hívás , használja az online fordított look- up szolgáltatást, mint a whitepages.com hogy a név . Írja be a számot , és a szolgáltatás fogja mondani, hogy akinek több van .

  1. Hogyan lehet kideríteni, ki hívott csak egy gyűrű a hívófél- azonosító
  2. Hogyan látom a nem fogadott hívásokat a 8350i okostelefon?
  3. Hogyan néz ki ki hívott
  4. Hogyan lehet SMS küldése nem fogadott hívások
  5. Hogyan keressünk fogadott Cell felhívja