1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Personal Audio >> Zune

Hogyan visszaállítása a Zune a gyári beállítások

A Microsoft Zune médialejátszó , amelynek célja, hogy zenét és videókat , lehet használni , mint egy all-in- one szórakoztató eszköz hozzáférést a játékok és szórakoztató alkalmazások a fellebbezést, hogy minden korosztály számára. Ha azt észleli, hogy a Zune készülék nem működik megfelelően , akkor azt szeretné, hogy helyreállítása a Zune az eredeti gyári beállításokat. Minden sérült adatokat el kell távolítani , és a készülék firmware visszakerül a helyére. Ez az, amire szüksége van
Windows-alapú számítógép internetkapcsolattal
Zune szoftver
Zune szinkron kábel
Zune készüléken

Show More utasítások
Zune 30GB

1

Tolja a "Hold" kapcsolót úgy, hogy a nyitott állapotban .
2.

Nyomja meg a " Vissza" gombot, és a tetején a Zune pad egyszerre és tartsa amíg a készülék újraindul és elkezdi a hatalom fel . Engedje el a gombot , amikor a Zune kezd a bekapcsoláshoz.
3

azonnal nyomja meg és tartsa a "Vissza" gombot, és a bal oldalon, és a központ a Zune pad , és továbbra is tartsa , amíg a Zune újraindul . A " Please Wait " jelenik meg az LCD képernyőn . Engedje el a gombokat .
4

Hagyja, hogy a Zune , hogy továbbra is alaphelyzetbe . Ez törli a tartalmát, és végül megjelenik a " Csatlakozás Zune a PC" , amikor az készen áll a folytatásra .
5

csatlakoztassa a Zune a számítógéphez a Zune szinkron kábelt. Kövesse az utasításokat adott a Zune szoftver teljes mértékben helyreállítani a Zune készülék a gyári beállításokra . Ha letöltötte újabb Zune firmware-t, akkor azt a lehetőséget , hogy visszaállítsa a Zune firmware a legújabb verzióra.
Zune 4 GB , 8 GB , 16 GB , 80 GB-os és 120 GB-os
6

Csúsztassa a "Hold" kapcsolót úgy, hogy a nyitott állapotban .
7

Nyomja meg a " Vissza" gombot, és a tetején a Zune pad egyszerre és tartsa lenyomva a készülék újraindul és elkezdi a hatalom fel . Engedje el a gombot , amikor a Zune kezd a bekapcsoláshoz.
8

azonnal nyomja meg és tartsa a "Vissza ", " Play /Pause " gombot , és a központ a Zune pad , és továbbra is tartsa , amíg a Zune újraindul. A " Please Wait " jelenik meg az LCD képernyőn . Engedje el a gombokat .
9

Hagyja, hogy a Zune , hogy továbbra is alaphelyzetbe . Ez törli a tartalmát, és végül megjelenik a " Csatlakozás Zune a PC" , amikor az készen áll a folytatásra .
10

Csatlakoztassa a Zune a számítógéphez a Zune szinkron kábelt. Kövesse az utasításokat adott a Zune szoftver teljes mértékben helyreállítani a Zune készülék a gyári beállításokra . Ha letöltötte újabb Zune firmware-t, akkor azt a lehetőséget , hogy visszaállítsa a Zune firmware a legújabb verzióra.

  1. Hogyan Gyári beáll a Thunderbolt
  2. Hogyan visszaállítása a Toshiba SD - K760
  3. Hogyan visszaállítása TomTom 310
  4. Hogyan visszaállítása Tomtom Vissza a gyári beállítások
  5. Hogyan visszaállítása a Zune a gyári szabványok