1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Personal Audio >> Fejhallgató

Bose Sleepbuds 2 értékelés – Aludjon jobb éjszakákat

Ma olyasmiről beszélünk, amivel különösen sokan küzdöttek a bezárásban, ez pedig a zaj. Horkoló partnerek, zajos szomszédok, forgalom zaja, repülők, vonatok, autók és bármi más, ami ébren tart éjszaka, és a kérdés az, hogy „Segíthetnek ezek a szemet gyönyörködtetően drága fülhallgatók jobban aludni?”

Tehát amikor először megláttam ezeket a Bose Sleepbuds II-t, azt gondoltam:„Vrédsz velem.” Ezek olyan drágák, és nem is játszanak zenét. Biztosan vannak itt valahol varázslatos pixik.

Összehasonlítottam őket sok normálisabb dologgal, amelyekkel megpróbálnád kizárni a zajt. Lehetnek azok a kis habszivacsos füldugók, amelyeket behelyez. Lehetnek fülpárnák, füldugók, olyan dolgok, amelyeket a fülébe helyez, és megpróbál éjszaka aludni, esetleg zenét hallgatni, vagy egyszerűen csak azért, hogy blokkolja a hangot. Talán a fülmonitorokról van szó, ha ezt bővíti. Lehet, hogy fejhallgatót próbál a feje fölé tenni.

Bármelyik megoldás működhetett volna Önnél ki- és bekapcsolva, de általában egy kicsit fájdalmasak, mert hiányzik belőlük a kényelem és az általános passzív zajszűrés. Ezeknek a dolgoknak valójában nagyon sok jó, apró funkciója van, amelyek működésre késztetik őket. Most megérik az árát? Ezt rád bízom, de elmondhatom, hogy megvettem, és eddig nagyon jók voltak.

Szóval szép csomagolásban, dobozban érkeznek. Tudom. Lenyűgöző az igazán drága dolgokhoz. Aztán szépen kinyílik így, és akkor van benne az alumínium kinézetű tartály, ami valójában nagyon vonzó. Elég nagy, de ne feledje, ez is egy töltőtok.

A dobozban található egy QR-kód, amelyből beolvashatja az alkalmazást. És ha ezt folyamatosan széthúzom, van egy másik doboz, amit ha folyamatosan széthúzom, akkor különböző méretű füldugó és egy töltőkábel van benne, ami egy USBC-kábel.

Hú, micsoda kicsomagolás. Csodálatos volt. Most maga az egység, egy kis USBC a hátoldalon. Szép, puha gumi alsó. Apróságok, oké? Tehát amikor éjszaka a kredencére teszed, nem akarod felébreszteni a párodat, mert a füledbe kellett bújnod, mert horkol. Szóval csak úgy nyitnak suttogva-csendesen. Csináljam újra? Tudom. Izgalmas. Bezárta. Megnyitotta.

Rendben, lehet, hogy túlzásba viszem. És akkor belül vannak a fülhallgatók, amelyek kissé mágnesesen vannak rögzítve, és ki lehet húzni. És akkor rengeteg nagyon-nagyon menő fehér fény van a kint körül, ha újra megmutathatnám azokat. Ha látja őket, most erős fényt kaptak ehhez, erős fényt itt ehhez, és sortöltést az alaphoz. És így amikor behelyezi őket, ha így lüktetnek, akkor csak egy kicsit töltenek. És ha egyszer megkapja ezt a szilárd fényt, tudja, hogy fel vannak töltve.

Közelebb tartva, csak egy szilikongumi tömítés a végén, egy kis Bose aláírással és egy szikár, kis fülbe helyezhető darab a fülbe helyezéshez. Előre telepített közepes hegyekkel vannak ellátva, ami jó volt a fülemnek. És ha ránézünk a lándzsákra, láthatjuk, hogy valójában csak kerek szilikonból állnak, és az aktív elektronika egyszerűen beugrik abba a kis lyukba. Tehát van kicsi, közepes és nagy. Meggyőződésem, hogy a legtöbben nem okoznak gondot, ha a fülükbe kapják ezeket.

A kísérőalkalmazás nagyon klassz. Tehát ha kiveszi a hangrügyeket a házból, az automatikusan összekapcsolja őket, és akkor lehetősége van arra, hogy mit szeretne játszani. Például beállítottam, hogy a Swell-t fogom játszani, ami lényegében 30 percig csak hullámzaj. Most beállíthatja, hogy hosszabb legyen.

A hallgatási idő ezeken a kiskutyákon körülbelül 10 óra egyetlen töltéssel, és a tok további három feltöltést biztosít. Tehát körülbelül három éjszakát kell aludnia teljes használat mellett, mielőtt fel kell töltenie őket.

Ha van egy partnered, aki egész éjjel horkol, vagy általában hajnali 2-3-kor a szomszédok ébresztenek fel, akkor egész éjszaka ezekbe fújhatod a környezeti zajt. Bose pedig azt mondta, hogy ezek az éjszakai zajkitörések azok, amelyek valóban felébresztenek. És ha olyan vagy, mint én, akkor ha egyszer ébren vagy, akkor ébren vagy, ami fájdalom a…

Néhány panasz érkezett arra vonatkozóan, hogy nincs aktív zajszűrőjük. Most már nem szeretne aktív zajszűrést a fülhallgatón, amelyben aludni fog. Az aktív zajszűrés általában a fejhallgatókban működik, és ehhez hasonló, van-e a készüléken egy külső mikrofon, amely figyel. a bejövő zajra, majd kioltó zajt hoz létre a belső hangja ellen, így nem hallja ezt a zajt a fülhallgató belsejében.

Ha aktív zajszűrős fejhallgatón vagy fülpárnán fekszel, akkor sok az úgynevezett mikrofon vagy zaj, ahol sok mozgás zajlik, ami csak abból a mikrofonból jön. felveszi, és az egészet csak úgy érzi, hogy aktív, és karcos, és csúnya.

Tehát ezek passzívak. Tehát ezért az árért passzívért fizet, még csak nem is aktívért, és ahogy mondtam, ezek nem játszanak zenét. Valójában csak lejátszásra tervezték… a bennük lévő illesztőprogramot arra tervezték, hogy lejátssza az alvó hangot, a környezeti zajokat, amelyeket az alkalmazásból ki kell venni. Ez egy jó dolog. Tudod, egy dologra tervezték őket. Nem sok mindenre tervezték őket, és ez az, amit szeretek bennük. Az egyszerűség működik.

A mikrofonos zajok hiánya miatt ez az egyik oka annak, hogy ezek olyan jól működnek a fülben. Tehát amikor behelyezi őket, a szilikon fülcsúcs valójában csak zajszűrő lesz. A környezeti zajok segíthetnek elfedni a további zajokat. Ennél nincs tündéri por, varázslatos pixik.

És van itt egy szép, puha darab, ami csak a kagylóba, a fülkagylóba, a fül homorú részébe kerül, és ez egyike azoknak a szép apróságoknak, amikor telefontippeket vagy dolgokat használunk, de amikor felborulsz az éjszakában, gyakran csak kiszorulnak, vagy kiesnek, vagy ilyesmi. Szóval ezek szépek maradnak egész éjszaka, szóval remekül Bose. Szép munka. Jó tesztelés erre.

És a nagy kérdés, hogy valakinek, mint én, akinek ilyen kemény, bambuszpárnája van, az az, hogy képes leszek egyáltalán rádugni a fülemet? Tudja, az összes járat és szálloda esetében, ahol megszálltam, egyszerűen nem tud kényelmetlenül érezni semmit, amit a fülébe dug.

Szóval a nagy próbatétel, ez a második generáció. Az első generációnak látszólag valamivel kisebb volt a teste. Minden rendben, minden rendben. Kényelem szempontjából 7,5, 10-ből 8-at adnék rá. Tökéletes? Nem. Úgy értem, elég kemény párnám van, így érzem ezeket benne, de ez nem olyan kellemetlen, hogy ne akarnék az oldalamon feküdni. Szóval, ismét remek, Bose. Jó volt.

Tudod, általános tapasztalatként nagyon örülök ezeknek. Bárcsak ne lennének olyan drágák, mint amilyeneket kapsz. De jobban csinálják, amit a konténeren írnak, mint bármi mást, amivel eddig próbálkoztam. Mit szeretnék látni a jövőben? Csupán a dinamikus, aktív elektronikai rész még nagyobb karcsúsítása, hogy valóban az oldalán feküdhessen anélkül, hogy bármit is észrevenne.

De személy szerint nekem nem találtam mást a piacon, ami olyan jól csinálná, mint ez. Most valószínűleg több időt töltöttem hosszú távú járatokkal és szállodákkal, és Önök 97,895%-a. Szóval véleményem szerint ez egy nagyszerű támogatás.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, tünjön fel, mert általában elfelejtek valamit ezekről, amelyeket tudni szeretne. Bose Sleepbuds II, drága? Igen, de jobb, mint egy nadrágbarúgás.


  1. Bose SoundLink Revolve+ Review
  2. Bose Quietcontrol 30 Review
  3. Sony WH-H900N fejhallgató áttekintése
  4. SuperEQ S1 fejhallgató videó áttekintése
  5. Sony SRS-XB41 Review