1. kamerák
 2. Car Audio & Electronics
 3. Home Audio
 4. Personal Audio
 5. TV-k
 6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Personal Audio >> Fejhallgató

5 legjobb fejhallgató gitárerősítőhöz – az érzés életben tartása

Amikor fejhallgatót használ a gitárerősítővel, nagyon fontos, hogy ne veszítse el az érzést

A csúcsszintű gitárerősítőket a legjobb hangosan játszani, ezt minden gitáros megmondja. De elég alacsony azoknak a gitárosoknak a száma, akik otthonukban 11-re tudják elérni – tudom, bárcsak én is közéjük tartoznék, de nem vagyok az.

És ha bármilyen okból még közepes szinten sem tud gitározni, amikor az Önnek megfelel – legyen szó a szomszédokról, gyerekekről és családtagokról –, akkor szüksége lesz egy jó fejhallgatóra.

Nem vettük fel a fejhallgatót a gitártartozékok végső listájára, de ha gitárerősítőn vagy bármilyen más digitális lejátszóeszközön keresztül játszik, akkor a jó fejhallgató elengedhetetlen.

Ezek a gitárfejhallgató erősítőkkel is remekül működnek – listánkat itt tekintheti meg.

Ami fontos, amikor a legjobb fejhallgatót keresi gitárerősítéshez, az az, hogy kerülje a legolcsóbb lehetőségeket. A gitárod borzasztóan fog szólni, és a gyakorlati rutinod is megsínyli. Szüksége lesz egy átlátszó készletre, amely a legjobb munkát végzi a hangteljesítmény elérése érdekében magán az erősítőn keresztül a lejátszáshoz közel.

És egy dolgot tisztázzunk:a fejhallgató nem csak az igazi alternatíva. A szilárd dobozkészlettel új hangos textúrákat fogsz megtapasztalni a hathúrosodból. És még akkor is, ha szabadon feltekerheti az erősítőt, akkor is azt mondom, hogy jó választás egy masszív fejhallgató készlet beszerzése.

Miért? Mert hallani fogod a gitárod hangját anélkül, hogy a szoba befolyásolná. Ez lehetővé teszi, hogy megbirkózzon néhány olyan hangzugsággal, amelyet egyébként nem hallana.

Tehát íme a gitárerősítőhöz vagy digitális gitárszoftverhez használható fejhallgató-javaslataim.

1:Audio-Technica ATH-M50x – A legjobb sokoldalú eszköz

Jó néhány fejhallgatót használtam a megbízható Fender Champ-pel az évek során, és szinte teljes bizonyossággal kijelenthetem, hogy ez a legjobb választás a legjobb gitárerősítő fejhallgatóhoz.

Az Audio-Technica nagy durranást kavart, amikor ATH M50x modelljükkel a színre léptek. És ez a pár továbbra is kivételes választási lehetőségként szerepel minden stílus és életterület zenészei számára.

A fő ok, amiért az ATH M50x-et választottam ki a legjobb választásnak, a kivételes hangminőség és a legjobb ár-érték arány. Ezek a dobozok tisztaságot biztosítanak. Egy zárt hátú modellt nézel, ami azt jelenti, hogy a külső zaj megszűnik, és teljesen beleszerettél a fejszéd hangtámadásába.

Ha megnézi ezeknek a kannáknak a frekvenciatartományát, észrevesz egy markáns magas hangot, dübörgő basszusokkal és tisztességesen ütős középekkel. Tiszta, mégis részletgazdag hangzást kap.

Én is nagyon szeretem ezt a fejhallgatót, mert elnyeli az összes hatást vagy stop-boxot, amit esetleg belekeversz a keverékbe. Imádom a hathúros zengető- és késleltetésemet, az ATH M50x pedig úgy adja elő az effektjeimet, mint senki más fejhallgató.

Ami az összeszerelési minőséget illeti, a kemény műanyag elég erős, a fém fejpánt pedig biztos lehet benne, hogy tényleg meg kell próbálnod fizikailag összetörni ezt a fejhallgatót. A műbőr dobozok tisztességesek, és gyakori használat esetén kissé felforrósodnak.

Ne feledje, hogy ez a fejhallgató nem a legjobb választás a több mint 8 órás mega gyakorlatokhoz. A magas emelés, a szilárd, zárt hátsó markolat megterhelheti a fület, ezért legfeljebb négy órát ajánlok edzésenként. Véleményem szerint nem szeretne túl sok időt egyedül fejhallgatóval tölteni, és minőségi időre van szüksége egyedül az erősítővel. És amikor hozzáadja az árat a keverékhez, teljesen le vagyok nyűgözve. Jó cucc!

Megtekintés az Audio Technica

nál

Mi van a dobozban?

 • ATH M50x fejhallgató
 • 6,35 mm-es tekercses kábel
 • Hosszú és rövid 3,5 mm-es kábelek
 • Borok
 • Felhasználói kézikönyv zárolási útmutatóval

Amit szeretünk (Profik)

 • Lenyűgözően tiszta hangkimenet
 • Nagyon reagál az effektusokra és a stamp-boxokra
 • Szilárd felépítés
 • Elegáns, modern hangulat

Amit kevésbé szeretünk (hátrányok)

 • Fülfáradtság hosszabb használat után

2:OneOdio fülre helyezhető fejhallgató – a legjobb költségvetés

Hú, a basszus ezeken a dolgokon! Ha valami olcsóbbat keres, de anélkül, hogy túl sok hangminőséget áldozna, azt mondom, ne keressen tovább ennél a OneOdio modellnél.

Szóval lehet, hogy ezek a kannák egy kicsit jobban illenek zenehallgatásra, mint gitárerősítőkre, de hallgass meg – le vagyok nyűgözve, amit ilyen alacsony áron kínálnak. Igazi zenészek kellettek, akiket tisztelek és csodálok, és dicsértem ezeket a fejhallgatókat, hogy levegyem az audiofil sznob kalapomat, és kipróbáljam a OneOdiót. És örülök, hogy megtettem.

A hangkimenet inkább mélyhangvezérelt, de az ütős középek és a tiszta magas hangok semmiképpen sem maradnak el.

Az építési minőség megfelelő. A műanyag masszív, a műbőr pedig elég kényelmes több órás intenzív használathoz. Ezeket szeretem a legjobban egy gitárerősítő természetes hangzásával kombinálva. Hozzáadhatja az alapvető effektusokat, például a torzítást és a túlhajtást anélkül, hogy befolyásolná a hangkimenetet, de azt mondom, ne nyomja túl sokat a pedálokkal.

A gyártó felhívja a figyelmet arra, hogy ezt a modellt is a gitárosokra való tekintettel készítették, és látom, hogy honnan jönnek. A hangzás mindenekelőtt kiegyensúlyozott. A basszusok dübörögnek, de a hangkép még mindig jól lekerekített. Ez tökéletes gitározáshoz.

Megtekintés a OneOdio

ban

Mi van a dobozban?

 • A fejhallgató
 • 3,5 mm-es kábel
 • 6,35–3,5 mm-es kábel
 • Hordozható táska
 • Felhasználói kézikönyv

Amit szeretünk (Profik)

 • Dübörgő basszusok
 • Jól kiegyensúlyozott hangzás
 • Jó építési minőség
 • Csodálatos ár-érték arány

Amit kevésbé szeretünk (hátrányok)

 • Nem túl kényelmes többórás használat után

3:BOSS WAZA-AIR vezeték nélküli gitárfejhallgató – prémium választás

Nem voltam túl biztos a Waza Air fejhallgatóban, amikor Boss először bemutatta őket. Az árcédula egyáltalán nem volt olcsó, és voltak kétségeim. De aztán kipróbáltam őket. És szerettem őket.

Nem gyakran fordul elő, hogy egy cég kifejezetten a gitárosokra gondolva készít fejhallgatót. A fejhallgató inkább egy audiofil eszköz a zenehallgatáshoz, igaz? Hát nem.

Mindenesetre, amire rájöttem ezzel a fejhallgatóval, az az, hogy nekünk, gitárosoknak több időt kellene a fejhallgatóval töltenünk. Elképesztő, milyen részletesek ezek a dobozok. Amikor egy ilyen készlettel belép a fejhallgató tartományba, annyi olyan részletre lesz figyelmes, amelyet a rendszeres erősítőhasználat során nem fogott fel. Szeretem a valósághű hangzást, csak arra késztet, hogy fejlődj gitárosként.

Az építési minőség kivételes, és ezt a modellt sok órán át hordozhatja. Ha a hangminőség arra készteti, hogy többet játsszon, elengedhetetlen, hogy ne motiválja magát a rossz kényelem, és ezt a gyártó egyértelműen megértette.

A fedélzeti vezeték nélküli kompatibilitás is kellemes érintés. Hosszabb kábelem van, és gitározás közben szoktam mászkálni a szobában, és a legtöbb fejhallgató ezt nem teszi lehetővé. Ha vezeték nélküli kapcsolatot használ, szabadon barangolhat. Lehet, hogy apró részletnek tűnik, de nem az. Ha feladja, hogy a rövidebb kábel miatt az erősítő közelében kell leülnie, az azt jelentheti, hogy több órányi további gyakorlást kell feladnia, ha csak fel tudott volna állni és folytatni a zavarást.

A negatív oldalon néhány felhasználó a Waza alkalmazással kapcsolatos problémákat jelent. Lehet, hogy szerencsém volt, de úgy működött, mint egy varázslat.

Megtekintés a Boss

nál

Mi van a dobozban?

 • A fejhallgató
 • A gitáradó
 • Borok
 • Felhasználói kézikönyv

Amit szeretünk (Profik)

 • Csodálatos hangzás gitárosok számára
 • Csúcskategóriás összeállítás
 • Vezeték nélküli kapcsolat a nagyobb kényelem érdekében
 • Extra kényelem, könnyű használat több órán keresztül

Amit kevésbé szeretünk (hátrányok)

 • Egyes felhasználók által jelentett alkalmazásproblémák

4:Sennheiser Pro Audio HD 650 – Legjobb nyitott hátlap

Ha nem szeret túlságosan elzárkózni a külvilágtól, amikor felvesz egy fejhallgatót, akkor biztos vagyok benne, hogy szüksége van egy nyitott hátú fejhallgatóra. Az összes eddig tesztelt modell zárt hátú volt, a Sennheiser pedig itt van, hogy feldobja a dolgokat.

A kivételes összeszerelési minőségük teszi ezeket a dobozokat a dobozból kiemelve. Erősek, erősek, mégis elég kényelmesek. A nyitott hátú modellek kevésbé terhelik a felhasználó fülét; a HD 650-hez hasonló jó minőségű fejpánttal és párnákkal kombinálva egy olyan fejhallgatót kapsz, amelyet a hét minden napján, 24 órában viselhetsz.

A szonikus részlegben a Sennheiser Pro Audio HD 650 kiemelkedik dinamikájával. A nyitott hátú modellek jellemzője, hogy kevesebb zajt szűrnek ki, de természetesebb, dinamikusabb hangkimenetet kínálnak.

Azt kell mondanom, hogy a gyártó nem fogadott el kompromisszumot, ami az audiokimenetet illeti. Az összes komponens csúcsminőségű, a meghajtók prémium szintűek, a frekvenciamenet pedig rendkívül széles. Ez a modell a prémium kategóriába tartozik, és a gitárosok értékelni fogják azt a kivételes középkategóriás ütést, amelyet ezek a kölykök küldenek neked.

A széles dinamikatartomány lehetővé teszi, hogy bármilyen effektust hozzáadjon a mixhez – és annyit, amennyit csak akar. Nagyon le vagyok nyűgözve, hogy ezek a dobozok milyen jól kezelik a stopdobozokat, és még mindig tiszta hangot adnak.

Megtekintés a Sennheiser

nél

Mi van a dobozban?

 • A fejhallgató
 • Egy hosszú, 6,35 mm-es kábel
 • 6,35–3,5 mm-es kábeladapter
 • Felhasználói kézikönyv

Amit szeretünk (Profik)

 • Kivételesen tiszta és dinamikus hangkimenet
 • Nagy kényelem, könnyen viselhető több mint 8 órán keresztül
 • Csúcskategóriás összeállítás
 • Prémium megjelenés

Amit kevésbé szeretünk (hátrányok)

 • A prémium teljesítmény prémium áron érhető el

5:AKG Pro Audio K240 – a legjobb ár-érték arány

Ha történetesen a legjobb árat keresi, fel kell hívnom a figyelmet az AKG Pro Audio K240-re. A lista első helyezettje természetesen jó ár-érték arányt kínál, de ezek a konzervdobozok körülbelül feleannyi áron vannak.

A K240-es modell az, hogy az eddig felsorolt ​​termékek mindegyikéből vesz egy keveset, és összekeveri egy rendkívül kedvező árú új csomagban.

Ezek félig nyitott hátú fejhallgatók, ami azt jelenti, hogy kiiktatják a zaj egy részét, miközben lélegzetet hagynak a további dinamika számára. A szonikus részlegben szeretem az általuk kínált extra tiszta magas hangokat. Növeli a hangkimenet pontosságát, így könnyebben meghallgathatja a gitározás minden részletét, és javíthatja azokat.

Valójában ez a cél – hogy gyakorolj és fejlődj a lehető legtöbbet, miközben kényelmesen maradsz.

Ha már a kényelemről beszélünk, a félig nyitott hátú dizájn nem terheli túl a füleket, az összeépítés minősége pedig masszív. Ezeket a konzervdobozokat 4-6 órán keresztül gond nélkül viselheti.

A fejhallgató vezetékes és vezeték nélküli módban működik. A csomag tartalmaz egy 3,5 mm-es kábelt és egy 6,35 mm-es adaptert. A feltüntetett árért ezt tényleg nem tudod felülmúlni!

Megtekintés:AKG

Mi van a dobozban?

 • Az AKG Pro Audio K240 fejhallgató
 • 3,5 mm-es kábel
 • 3,5-6,35 kábeladapter
 • Felhasználói kézikönyv

Amit szeretünk (Profik)

 • Csodálatos ár-érték arány
 • Megnövelt kényelem a félig nyitott hátú kialakításnak köszönhetően
 • Tiszta hangkimenet kivételes magas hangokkal
 • Nagy tartósság

Amit kevésbé szeretünk (hátrányok)

 • A basszusfrekvenciák bizonyos esetekben nagyobb ütést igényelhetnek

Összefoglalva

Tehát ha gitárról van szó, akkor szüksége lesz egy olyan fejhallgatóra, amely természetes, dinamikus kimenetet biztosít. Nem akar olyan dobozokat, amelyek bármilyen módon torzítják vagy „felerősítik” a gitár hangját. Csak koncentráljon a természetes és részletgazdagságra, hogy az edzések valóban hasznot húzzanak a fejhallgatóból, miközben csendben maradnak a szomszédok számára.

Remélem, hogy ez az összefoglaló hasznos volt számodra, és megtaláltad a legjobb fejhallgatót a gitárerősítődhöz.

Észrevétel vagy kérdés? Jelölje be őket az alábbi megjegyzésekben.

Maradjon biztonságban!


 1. A legjobb fülhallgató Language Fúrók
 2. A legjobb fejhallgató gyerekeknek
 3. A legjobb vezeték nélküli fejhallgató egy A2DP Bluetooth sztereó
 4. A legjobb Olcsó fejhallgató
 5. A legjobb fülhallgató edzések