1. kamerák
 2. Car Audio & Electronics
 3. Home Audio
 4. Personal Audio
 5. TV-k
 6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Personal Audio >> Fejhallgató

Shure SE215 Review – Egy okból legkelendőbb IEM

Ezek a miénk, így a Shure SE215 felülvizsgálata a tulajdon helyéről származik. Valójában 3 Shure IEM készletünk volt az elmúlt 6 évben. Az első egy pár EC2 volt, amit imádtunk. Voltak azonban néhány hiányosságuk, nehézkes méretűek, és dolgozni kellett azon, hogy a tömítés megfelelő legyen, ami többnyire csak a habokkal volt lehetséges, nem pedig a karimákkal. Te is elég furcsán néztél ki, amikor ezek a dolgok kilógtak az oldalról.

A következő két pár SE215-ös volt. Megvettük az első párat és imádtuk őket. Aztán elvesztettük őket *szúrj ide könnyeket és sírást*. De szerettük az első párat, nem volt sok készpénzünk, ezért megkerestük a másodikat.

Zenészek vagyunk, de nem egyszer használtuk őket IEM-ként élőzene figyelésére. Csak zenehallgatás iPod, iPhone vagy hasonló eszközökön keresztül.

Nagyszerű érték

Az SE215 véleményünk szerint az egyik legjobb megfizethető IEM fülhallgató a piacon. Tényleg nagyon tényleg. Ha ezt mondjuk, van néhány dolog, amit érdemes megjegyezni.

Az első a beépített vezérlők. Ha szereti iPhone-ját, és állandóan hozzá kell férnie a hangerő növeléséhez és csökkentéséhez, a szüneteltetéshez, a lejátszáshoz és a mikrofonvezérlőkhöz, akkor meg kell vásárolnia a kiegészítő kábelt, amely a vezérlőelemek biztosításához kapcsolódik. A fülbe illeszthető külön kábel megvásárlásakor a beépített vezérlők vannak.

Ezeket a 215-ösöket legjobb rocksztárként hordani – a fül fölött és a háton. Ha elöl viseled, az teljesen klassz, csak akkor mondjuk ezt, ha egy kis American Idol rocksztár faktorra vágysz. Továbbra is ráhelyezheti őket a fülére, majd lefelé, így hozzáférhet a beépített kezelőszervekhez (ha megvásárolja az iPhone/mobiltelefon vezérlőivel ellátott extra kábelt).

Ezeket általában csak tiszta audio IEM fülhallgatóként használjuk, és a telefonunk vezérlőit használjuk.

Megjegyzés:A beépített vezérlők modellje eltér a szabványos SE215-től, ezért ne vásárolja meg a szabványt, feltételezve, hogy iPhone vezérlőket kap. Az extra kábel elérhető – jelezze felénk, ha szeretné.

Ha a kábelt a hátadon, a kabátodban vagy az ingedben vezeted, az az előnye, hogy soha nem fogja a kábelt semmibe. Biztonságban, biztonságban érzi magát, és hallhatóan fantasztikusan érzi magát. Ugyanígy levezetheti a kábelt az ing vagy a felső elején, a mikrofon szinte nulla, így nincs veszélye annak, hogy karcos zajok jönnek fel a vezetéken.

Ezek általában a legtöbb embernek megfelelnek, de ha nagyon kicsi a füle, szeretné kipróbálni a csomagban található egyéb fülhabokat, ezeket a csomag tartalmazza, és megtalálhatja a megfelelőt. Beillesztheti az audiohabot, így a hangzás nagyszerű lesz – ezeknek az IEM-eknek az a szépsége, hogy jól illeszkednek a fülbe. ez nagyszerű érzés. Arra számítunk, hogy az emberek több mint 95%-ának egyáltalán nem lesz problémája.

Hangminőség

Az egyes meghajtók nem vehetik fel a versenyt a dupla, tripla vagy quaddal, de ezeknek mégis nagyon jó a hangzásvilága, és megfelelő pecséttel a Shure IEM-ekre annyira jellemző hangzást produkálnak, vagyis élőben szólalnak meg – a zene ezt érezteti. Nem tökéletes a hangzásvilág, de audiofilebb, korrektebb leírás híján csak annyit mondhatunk, hogy beindítják az adrenalint, és valódi hangzást adnak.

Az SE215-tel az a probléma, hogy elgondolkodtat, mennyivel csodálatosabbnak kell lennie az SE315-nek, SE425-nek, SE535-nek és SE846-nak.

Az SE215 hangja a kényelemmel és a jó tömítéssel kiegészítve, ezek teszik ezeket a legjobb sokoldalú IEM-ek közé a megfizethető kategóriában.

Valódi feszesség van a hangzásban, miközben megengedi az édes akusztikát. Szinte mindent végigvittünk ezeken a dolgokon, az Oh Sleepertől Damien Rice-ig, Macklemore &Ryan Lewisig, Eminem és Florence and the Machine, Dire Straights és Al Di Meola. Mindegyik jól képviselteti magát. Egyesek szerint a basszus ezekben túl nehéz, de nem értünk egyet, inkább az árához képest lenyűgöző a basszus.

Hasonlítsa össze a versenytársakkal

Ezeket a Bowers &Wilkins (B&W) C5-tel és az Ultimate Ears UE600-al hasonlítottuk össze. A C5 túl nehéznek érzi magát az alsó végén, és jobb, mint egy Bose készlet. Az UE600 nem állt jól, és a hang sem ragadott meg minket, mint az SE215-ét. Szonikusan mindkét fülhallgató jó, de nem volt az SE215-é.

Következtetés

Ezek nem újdonságok a piacon. Valójában már egy ideje léteznek, de felállnak és követelik, hogy számolják meg őket. A Shure jól teszi, ha fenntartható fülhallgatókat gyárt, ahogy az SM58-as mikrofonjuk továbbra is szabvány az élőzenei mikrofonokban. Az idősebbek azt jelentik, hogy ezeket egy kicsit olcsóbban is beszerezheti, ami jó a fogyasztóknak. Továbbra is úgy gondoljuk, hogy ez az IEM fülhallgató remek vétel.

Az általunk használt SE215 már 3 éve a valós világban használatos, és még mindig erős. Az összes csúcskategóriás fülhallgatónál, amelyet szerencsénk van, hogy áttekintsünk, továbbra is gyakran visszatérünk az SE215-höz, mosolyogva és az ár-érték arányt illetően.

Tekintse meg a Shure SE215 legújabb árait és további részleteit itt


 1. Hogyan rögzítését iPod Touch Wheel
 2. Hogyan használjuk az iPod Gen3 mint egy tárolóeszközt
 3. My iPod nem fog megjelenni az asztalon
 4. Vajon mágnesek hatással iPod ?
 5. Útmutató élesebb kép Touch MP4 lejátszó
 6. Hogyan betöltése a Sansa Clip Plus iTunes
 7. Hogyan jutok Music le egy iPod , és rá egy MacBook Pro