1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Personal Audio >> Fejhallgató

Shure SE215 Review – Egy okból legkelendőbb IEM

Ezek a miénk, így a Shure SE215 felülvizsgálata a tulajdon helyéről származik. Valójában 3 Shure IEM készletünk volt az elmúlt 6 évben. Az első egy pár EC2 volt, amit imádtunk. Voltak azonban néhány hiányosságuk, nehézkes méretűek, és dolgozni kellett azon, hogy a tömítés megfelelő legyen, ami többnyire csak a habokkal volt lehetséges, nem pedig a karimákkal. Te is elég furcsán néztél ki, amikor ezek a dolgok kilógtak az oldalról.

A következő két pár SE215-ös volt. Megvettük az első párat és imádtuk őket. Aztán elvesztettük őket *szúrj ide könnyeket és sírást*. De szerettük az első párat, nem volt sok készpénzünk, ezért megkerestük a másodikat.

Zenészek vagyunk, de nem egyszer használtuk őket IEM-ként élőzene figyelésére. Csak zenehallgatás iPod, iPhone vagy hasonló eszközökön keresztül.

Nagyszerű érték

Az SE215 véleményünk szerint az egyik legjobb megfizethető IEM fülhallgató a piacon. Tényleg nagyon tényleg. Ha ezt mondjuk, van néhány dolog, amit érdemes megjegyezni.

Az első a beépített vezérlők. Ha szereti iPhone-ját, és állandóan hozzá kell férnie a hangerő növeléséhez és csökkentéséhez, a szüneteltetéshez, a lejátszáshoz és a mikrofonvezérlőkhöz, akkor meg kell vásárolnia a kiegészítő kábelt, amely a vezérlőelemek biztosításához kapcsolódik. A fülbe illeszthető külön kábel megvásárlásakor a beépített vezérlők vannak.

Ezeket a 215-ösöket legjobb rocksztárként hordani – a fül fölött és a háton. Ha elöl viseled, az teljesen klassz, csak akkor mondjuk ezt, ha egy kis American Idol rocksztár faktorra vágysz. Továbbra is ráhelyezheti őket a fülére, majd lefelé, így hozzáférhet a beépített kezelőszervekhez (ha megvásárolja az iPhone/mobiltelefon vezérlőivel ellátott extra kábelt).

Ezeket általában csak tiszta audio IEM fülhallgatóként használjuk, és a telefonunk vezérlőit használjuk.

Megjegyzés:A beépített vezérlők modellje eltér a szabványos SE215-től, ezért ne vásárolja meg a szabványt, feltételezve, hogy iPhone vezérlőket kap. Az extra kábel elérhető – jelezze felénk, ha szeretné.

Ha a kábelt a hátadon, a kabátodban vagy az ingedben vezeted, az az előnye, hogy soha nem fogja a kábelt semmibe. Biztonságban, biztonságban érzi magát, és hallhatóan fantasztikusan érzi magát. Ugyanígy levezetheti a kábelt az ing vagy a felső elején, a mikrofon szinte nulla, így nincs veszélye annak, hogy karcos zajok jönnek fel a vezetéken.

Ezek általában a legtöbb embernek megfelelnek, de ha nagyon kicsi a füle, szeretné kipróbálni a csomagban található egyéb fülhabokat, ezeket a csomag tartalmazza, és megtalálhatja a megfelelőt. Beillesztheti az audiohabot, így a hangzás nagyszerű lesz – ezeknek az IEM-eknek az a szépsége, hogy jól illeszkednek a fülbe. ez nagyszerű érzés. Arra számítunk, hogy az emberek több mint 95%-ának egyáltalán nem lesz problémája.

Hangminőség

Az egyes meghajtók nem vehetik fel a versenyt a dupla, tripla vagy quaddal, de ezeknek mégis nagyon jó a hangzásvilága, és megfelelő pecséttel a Shure IEM-ekre annyira jellemző hangzást produkálnak, vagyis élőben szólalnak meg – a zene ezt érezteti. Nem tökéletes a hangzásvilág, de audiofilebb, korrektebb leírás híján csak annyit mondhatunk, hogy beindítják az adrenalint, és valódi hangzást adnak.

Az SE215-tel az a probléma, hogy elgondolkodtat, mennyivel csodálatosabbnak kell lennie az SE315-nek, SE425-nek, SE535-nek és SE846-nak.

Az SE215 hangja a kényelemmel és a jó tömítéssel kiegészítve, ezek teszik ezeket a legjobb sokoldalú IEM-ek közé a megfizethető kategóriában.

Valódi feszesség van a hangzásban, miközben megengedi az édes akusztikát. Szinte mindent végigvittünk ezeken a dolgokon, az Oh Sleepertől Damien Rice-ig, Macklemore &Ryan Lewisig, Eminem és Florence and the Machine, Dire Straights és Al Di Meola. Mindegyik jól képviselteti magát. Egyesek szerint a basszus ezekben túl nehéz, de nem értünk egyet, inkább az árához képest lenyűgöző a basszus.

Hasonlítsa össze a versenytársakkal

Ezeket a Bowers &Wilkins (B&W) C5-tel és az Ultimate Ears UE600-al hasonlítottuk össze. A C5 túl nehéznek érzi magát az alsó végén, és jobb, mint egy Bose készlet. Az UE600 nem állt jól, és a hang sem ragadott meg minket, mint az SE215-ét. Szonikusan mindkét fülhallgató jó, de nem volt az SE215-é.

Következtetés

Ezek nem újdonságok a piacon. Valójában már egy ideje léteznek, de felállnak és követelik, hogy számolják meg őket. A Shure jól teszi, ha fenntartható fülhallgatókat gyárt, ahogy az SM58-as mikrofonjuk továbbra is szabvány az élőzenei mikrofonokban. Az idősebbek azt jelentik, hogy ezeket egy kicsit olcsóbban is beszerezheti, ami jó a fogyasztóknak. Továbbra is úgy gondoljuk, hogy ez az IEM fülhallgató remek vétel.

Az általunk használt SE215 már 3 éve a valós világban használatos, és még mindig erős. Az összes csúcskategóriás fülhallgatónál, amelyet szerencsénk van, hogy áttekintsünk, továbbra is gyakran visszatérünk az SE215-höz, mosolyogva és az ár-érték arányt illetően.

Tekintse meg a Shure SE215 legújabb árait és további részleteit itt


  1. Az oka , hogy elveszett a TV Signal
  2. Shure SM7B beállítás és ellenőrzés | A legjobb mikrofon podcastoláshoz és streameléshez?
  3. A Shure SE535 Ltd. áttekintése – A piros a legjobb.
  4. Westone W40 Review – Kiváló ár-érték arány IEM
  5. A legjobb 2 tűs IEM-kábelek a fülbe helyezhető monitorokhoz