1. kamerák
 2. Car Audio & Electronics
 3. Home Audio
 4. Personal Audio
 5. TV-k
 6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Personal Audio >> iPod

Hogyan lehet feltölteni iPod Dalok a Mac

A népszerű Apple iPod és iTunes Store , sok ember használja több mint egy számítógép per iPod , és fordítva . Apple DRM lehetővé teszi ezt , és ne legyen semmilyen technikai akadálya a mozgó dalok egyik számítógépről a másikra , használja az iPodját , mint egy átadókészülék . Továbbá, a kiadás az iPod Touch és iPhone , dalok és videók már le közvetlenül a készülékre , anélkül, hogy valaha is a számítógépen .
Amire szüksége van
iPod /iPhone /iPod Touch

iTunes fiók
utasítások
1

Csatlakoztassa az iPod vagy iPhone szeretné letölteni a dalokat a számítógéphez a mellékelt kábel segítségével. Nyissa meg az iTunes , és jelentkezzen be a fiókjába . Meg kell tenni, hogy a készülék a bal oldali panelen az iTunes . Ha nem, távolítsa el a kábelt bezárása nélkül iTunes , várjon körülbelül 10 másodpercet , majd dugja vissza. Ha iTunes még mindig nem ismeri fel a készüléket , előfordulhat, hogy probléma van a kábel .
2

Miután az iPod ikon látható a bal oldali panelen , hogy készen áll össze kell hangolni a könyvtár zenei számítógépére . Ezen a ponton , akkor lehet hívni arra, hogy frissítéseket a firmware lehet szükség . Bár ezek a fejlesztések fontos , hogy a készülék , fontos, hogy ezek elvégzésére mentés után az új dalokat az iPod . Ha volt egy kérdés a telepítés során az új firmware-t és iPod szükség lehet visszaállítani egy korábbi biztonsági mentésből , az új dalok elveszne .
3

Futtatás a szinkronizálás folyamatát az iTunes-on kattintson az ikonra a bal oldali panelben, a ' Sync' gombra a jobb alsó sarokban . Egy bizonyos ponton a szinkronizálás folyamatát , iTunes , ki kell deríteni , hogy vannak olyan dalokat az iPod , hogy nem adtak hozzá , hogy a könyvtár , vállalja, hogy hozzáadja őket , és ők fogják feltölteni a Mac .
4

Ha van egy iPhone vagy iPod touch, lehet, hogy a letöltött dalokat közvetlenül Tunes a készülékre . Ha ez a helyzet , akkor megjelenik egy felszólítás után szinte azonnal megnyomja a " szinkron" gomb . Ez meg fogja mondani Önnek , hogy ezeket a dalokat hozzá kell adni a könyvtár előtt. Kattintson a " Yes " erre.

 1. Hogyan kell játszani az MP3- on a Compact Disc lejátszó
 2. DIY FM Transmitter Antennák
 3. Hogyan töltse a Philips GoGear
 4. Hogyan lehet a palánk egy iPod
 5. Hogyan lehet letölteni zenét az iPod iTunes használatával
 6. Hogyan teszteljük a Waveguide
 7. Hogyan Tedd Music Videos on My MP3 lejátszó