1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Personal Audio >> Személyes CD-lejátszók

Használati útmutató a JVC CD Radio Player

JVC CD lejátszó lehetővé teszi a felhasználók számára, hallgatni a CD-k és a rádió egy önálló egységet . Váltás a funkciók a játékos könnyen jól jelzett gombokat a készülék és a távirányító . A csak néhány percre lehet beállítani a JVC CD-lejátszó , és kezdődik élvezi a zene és más audio média . CD-lejátszó

JVC CD lejátszó vezérlése a gombok a készülék vagy a távirányító . A CD-t lejátszani , nyomja meg a CD gombot a készüléken vagy a távirányítón , amely megfelel a lemeztálca , amely a CD betöltve. Például, ha betöltötte a CD-t a második lemez tálca , nyomja meg a " Disc 2 " gombot. Miután a játékos olvassa a CD-t , nyomja meg a " Play" gombra, hogy indítsa el a CD-t. Meg lehet váltani a számok segítségével a pálya előre vagy nyomon hátra gombokat , és akkor a lejátszás leállításához nyomja meg a " Stop" gombot.
Radio Operation

A rádió a JVC CD lejátszó könnyen kezelhető , és számos funkcióval minőségének javítása a zenehallgatás élményét. Elindításához rádióhallgatás , nyomja meg a " Rádió" gombot a készüléken vagy a távirányítón. Nyomja meg a " FM /AM " gombot, hogy kapcsoljon az FM és AM -rádió. Lépjünk át az állomásokat , ha megnyomja a gyors előre- és visszatekerés gomb . Automatikus beállítás lehetséges JVC CD lejátszó a gomb megnyomásával és az előre vagy hátra gombokat. A készülék lapozhat az állomásokon , és megáll , ha olyan világos adás.

Ha azt veszi észre rengeteg statikus a rádió , nyomja meg a " FM Mode " gombot a készüléken . Ez bekapcsolja a készüléket sztereó mono üzemmódban , és csökkenti a statikus, hogy hallja . Ha újból sztereó üzemmódba , nyomja meg a " FM Mode " gombot .

A rádió funkció JVC CD lejátszó lehetővé teszi, hogy előre beállított állomás az egyszerű navigáció . Az előre beállított állomás , dallam a kívánt állomást menteni, és nyomja meg az " Enter " gombot. Használja az előre és hátra gomb hozzárendelése a csatorna számát , hogy a rádió , és nyomja meg az " Enter " gombot a második alkalom, hogy a beállítás mentéséhez .

Lapozhat a tárolt rádióállomások, nyomja meg a műsorszám előre vagy műsorszám fordított gombok . Attól függően, hogy a modell a JVC CD-lejátszó saját, tárolhat akár 40 különböző előre beállított rádióállomások a tuner. Ne feledje azonban, hogy az előre beállított törli a készülék memóriájába , ha a játékos nem kap hatalmat néhány napig .

  1. Kezelési útmutató Motorola Xts 1500 Radio
  2. Tisztítási előírások a DVD -lejátszó
  3. Útmutató Apex AD 660 DVD lejátszó
  4. Kezelési útmutató TomTom
  5. Használati útmutató a JVC CD-lejátszó