1. kamerák
 2. Car Audio & Electronics
 3. Home Audio
 4. Personal Audio
 5. TV-k
 6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> optika >> Night Vision

Hogyan oldhatja Night Scout Éjjellátó távcsövek

ATN Night Scout éjjellátó tökéletes kültéri igényeinek gyenge világos vagy sötét körülmények között. A távcső egyaránt használható éjjel és nappal a vadászat , csónakázás, felderítő és a felügyelet . A Night Scout távcsövek is kompatibilisek számos fényképezőgép eszközök , lehetővé teszi, hogy fényképet vagy videót képeket nappal és éjjel . Mint minden elektronika, problémák merülhetnek fel időről időre . Tudván, hogy hogyan lehet elhárítani a távcső védelmet nyújt a gyenge teljesítmény , míg a területen , illetve , hogy fizetni a költséges javítási szolgáltatások . Ez az, amire szüksége van
csavarhúzó
Photographic törlőkendőt vagy sűrített levegővel

Show More utasítások
1

Nézd át a szemlencse és a fókusz egy távoli objektum tartományon belül a távcső . Ha a kép nem tiszta , állítsa az objektív , illetve a szemlencse elforgatásával , amíg a kép tisztává nem válik . Ha a kép még mindig nem világos , kapcsolja be az IR funkciót .
2

Cserélje ki az elemeket, ha a képernyő elsötétül . Ha azt észleli, a homályos képernyőn , az elemeket is visel el . Ha az elemek kicserélése után a képernyő sötétebb , mint a korábbi használat , forduljon a kereskedő vagy a gyártó .
3

tisztítsa meg a szemlencse alaposan , ha úgy látja a sötét foltok a képernyőn. Oldja az alapszinten csavart a szemlencse . Forgassa a szemlencse az óramutató járásával ellentétes , hogy távolítsa el azt. Törölje le a port a szemlencse a fotográfiai lencse tisztító szövet , vagy sűrített levegővel fújja porrészecskék ki .
4

Cserélje az elemeket, ha villog, vagy kattintás történik, közben a távcsövet. Általában új elemek behelyezését követően , ez normális az első öt percben. Ha a probléma továbbra is fennáll , ellenőrizze az elemeket , és távolítsa el és cserélje ki újra. Ha a probléma továbbra is fennáll , lépjen kapcsolatba a forgalmazóval vagy a szervizhez .
5

Ellenőrizze, hogy az összes kamera beállításait és a szemlencse fókusz megfelelnek-e a tartomány és a képet nézi . A helytelen beállítás lehet, hogy a kép homályos .

 1. Hogyan Scan baktériumok elektronmikroszkóp
 2. Hogyan lehet eltávolítani Bull Horn Covers
 3. Mi a szemlencse a Mikroszkóp ?
 4. Hogyan növeljük a Solida távolságmérő
 5. Hogyan lehet javítani Írásvetítő izzók
 6. Hogyan Tiszta a Bausch & Lomb StereoZoom 4 Mikroszkóp
 7. Panasonic Lumix kamera utasítások