1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> optika >> Night Vision

Hogyan oldhatja Night Scout Éjjellátó távcsövek

ATN Night Scout éjjellátó tökéletes kültéri igényeinek gyenge világos vagy sötét körülmények között. A távcső egyaránt használható éjjel és nappal a vadászat , csónakázás, felderítő és a felügyelet . A Night Scout távcsövek is kompatibilisek számos fényképezőgép eszközök , lehetővé teszi, hogy fényképet vagy videót képeket nappal és éjjel . Mint minden elektronika, problémák merülhetnek fel időről időre . Tudván, hogy hogyan lehet elhárítani a távcső védelmet nyújt a gyenge teljesítmény , míg a területen , illetve , hogy fizetni a költséges javítási szolgáltatások . Ez az, amire szüksége van
csavarhúzó
Photographic törlőkendőt vagy sűrített levegővel

Show More utasítások
1

Nézd át a szemlencse és a fókusz egy távoli objektum tartományon belül a távcső . Ha a kép nem tiszta , állítsa az objektív , illetve a szemlencse elforgatásával , amíg a kép tisztává nem válik . Ha a kép még mindig nem világos , kapcsolja be az IR funkciót .
2

Cserélje ki az elemeket, ha a képernyő elsötétül . Ha azt észleli, a homályos képernyőn , az elemeket is visel el . Ha az elemek kicserélése után a képernyő sötétebb , mint a korábbi használat , forduljon a kereskedő vagy a gyártó .
3

tisztítsa meg a szemlencse alaposan , ha úgy látja a sötét foltok a képernyőn. Oldja az alapszinten csavart a szemlencse . Forgassa a szemlencse az óramutató járásával ellentétes , hogy távolítsa el azt. Törölje le a port a szemlencse a fotográfiai lencse tisztító szövet , vagy sűrített levegővel fújja porrészecskék ki .
4

Cserélje az elemeket, ha villog, vagy kattintás történik, közben a távcsövet. Általában új elemek behelyezését követően , ez normális az első öt percben. Ha a probléma továbbra is fennáll , ellenőrizze az elemeket , és távolítsa el és cserélje ki újra. Ha a probléma továbbra is fennáll , lépjen kapcsolatba a forgalmazóval vagy a szervizhez .
5

Ellenőrizze, hogy az összes kamera beállításait és a szemlencse fókusz megfelelnek-e a tartomány és a képet nézi . A helytelen beállítás lehet, hogy a kép homályos .

  1. Hogyan használjuk Night Vision a Handycam
  2. Hogyan készítsünk Infared Night Vision
  3. Hogyan használjuk Night Vision
  4. Hogyan készítsünk bármilyen Rifle Scope Night Vision
  5. Hogyan kell felismerni egy felhasználói éjjellátó éjjel