1. kamerák
 2. Car Audio & Electronics
 3. Home Audio
 4. Personal Audio
 5. TV-k
 6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> optika >> mikroszkópok

Hogyan lehet fenntartani a Mikroszkóp

A mikroszkóp egy befektetés. Még hallgató modell jön egy árcédulát , hogy fog neked tartani a mikroszkóp komolyan . Mikroszkópok minősége változó, és a funkció, de élettartamuk meghosszabbodik , ha fenntartani őket megfelelően. Tény, hogy a megfelelő karbantartás, a legtöbb mikroszkópok fog évekig . Ha te vagy a büszke tulajdonosa egy mikroszkóp , most van itt az idő, hogy megtanulják, hogyan kell fenntartaniuk. Utasítások
1

Tartsa a mikroszkóp egy szilárd, sík felületre mindenkor. Ez megakadályozza, hogy a mikroszkóp a mozgás , amely okozhat részek megtörni vagy meglazult .
2.

Válasszon egy helyet a mikroszkóp, hűvös és száraz. Ez megakadályozza a penész , penész és gomba , és tartsa alkatrészek váljon rozsdás vagy törékeny .
3

Fedjük le a mikroszkópot , műanyag minden alkalommal, amikor nem használja . Ez fogja le a port a lencse . Műanyag mikroszkóp fedelek megvásárolható ahol mikroszkóp értékesítik , és sok mikroszkópok jön egy ilyen burkolatok .
4

Ellenőrizze a port a lencse rendszeresen . Ha a helyszínen a port , óvatosan távolítsa el egy camelhair art ecset .
5

Buy lencsetisztító folyadékot és az objektív papírt. Ezeket arra használják, hogy távolítsa el az olaj a lencse a mikroszkóp .
6

Tárolja a mikroszkóp hosszú ideig azáltal, hogy egy nagy , zárható műanyag zacskóba . Dobj egy pár csomag szilikagél a zsákba lezárása előtt is . Ez fogja a levegőt a tasakból , száraz , és megakadályozza a penész kialakulását .
7

tartsa a fém részeit a mikroszkóp kenve szilikonzsírral. Ezt kell tenni , legalább évente kétszer .

 1. Mi Thermal Imaging technológia?
 2. Hatásai LED Lenser az Eyes
 3. Találmányok életeket menthet
 4. Meghatározása védőszemüveg
 5. Tippek a Mikroszkóp Cél Takarítás
 6. Meghatározása közelítő kapcsoló
 7. Hogyan kell a Care for Your Telescope