1. kamerák
 2. Car Audio & Electronics
 3. Home Audio
 4. Personal Audio
 5. TV-k
 6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> optika >> mikroszkópok

Hogyan kell manipulálni a Mikroszkóp PPT

hozhat létre a Microsoft PowerPoint bemutatók segítségével mikroszkóp , amely egy USB port , és hogy a digitális állóképek , valamint a digitális videók. Az ilyen előadás , a tantermi közönség is megtekintheti diák és minták egy projektor ahelyett, hogy őket a mikroszkóp alatt. Ez az eljárás jól jön, ha használja a bemutató diák " képek vagy videók előadások , vetélkedők és tesztek . Ez az, amire szüksége van
USB mikroszkóp
Mikroszkóp számítógépes szoftver
Computer
Microsoft PowerPoint
projektor
Show More utasítások
1

Csatlakoztassa a számítógéphez az USB-port a mikroszkóp . Ezen felül, győződjön meg róla, hogy a kivetítő csatlakozik a számítógéphez is. Kapcsolja be az összes berendezést.
2

Tegyünk egy mikroszkóp a színpadon a mikroszkóp . Fókusz a dia szükség szerint megtekintésével csúsztassa át a mikroszkóp lencséje .
3

Nyisd ki a mikroszkóp szoftvert a számítógépre . Capture a kép a dia , vagy egy videót. Mentse el a képet vagy videót .
4

Nyissa meg a Microsoft PowerPoint programban. Hozzon létre egy új bemutatót. A Microsoft kínál sablonokat közvetlenül a program vagy online. Válassza ki a sablont a bemutatót. Válasszunk egy online sablont , válassza ki a lehetőséget az online sablonokat . Ez elviszi közvetlenül a Microsoft online sablonokat, ha csatlakozik az internethez .
5

Add a mentett képeket vagy videókat, válassza ki a " Beszúrás" a PowerPoint menü . Kattintson a " Fájl ". Böngésszen a fájlt, és válassza ki a megfelelő fájlokat. A képeket vagy videókat automatikusan be kell illeszteni a dián.
6

Szöveges szöveges dobozok, vagy módosíthatja a pozíció vagy méret a diák szükség a fogd nyilak a PowerPoint dián.

7

módosítása a tervezés a PowerPoint prezentáció a " design" fülre. Vannak több tervezési szín közül lehet választani . Válassza ki a tervezési szeretne .
8

Hang lejátszása a dia vagy videót. Helyezze a hangot a slide a " Insert " gombot . Egy üzenet jelenik meg, amely arra kéri, hogy jelezze, ha szeretné, hogy a hang , hogy megjelenik a dián. Ön jelzi a hang , hogy játsszon az egész bemutató , vagy hozzá lehet rendelni egy másik hang , hogy minden egyes slide .
9

megtekintése egy mikroszkóp videó, amit rögzített a teljes képernyőn a bemutató . Helyezze a videót. Kattintson a jobb gombbal a film tárgyat a PowerPoint dia-és kattintson a "Szerkesztés Movie objektum . " Válassza ki a "Zoom" a teljes képernyőt.
10

testreszabása mikroszkóp diák , hogy hozzon létre egy animáció. Például , ha a diák a különböző sejtek szakaszában , akkor az Egyéni animáció munkaablakban megtekintheti az, hogy a cella szakaszok . Helyezze a mikroszkóp képeket a PowerPoint- diát. Menj a " Egyéni animáció " munkaablakban . Rendelje a számot a képeket olyan sorrendben, ahogy szeretné megtekinteni őket . Rendeljen egy ideje, hogy minden egyes animációt is. Minden kép meg fog jelenni a megfelelő sorrendben , és a megjelölt időpontban .
11

Mentse el a bemutatót. Válassza ki a " prezentációt " a PowerPoint menüben.

 1. Hogyan Wire fotoelektromos kapcsoló
 2. A története teodolit
 3. Hogyan kell bekötni az infravörös Spotlight
 4. Hogyan változtassuk meg a távcső okulár
 5. Mi az élesség mélységét Mikroszkóp ?
 6. Hilti Lézeres szerszámok
 7. A hátrányai Visible Light