1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Okos otthon >> Készülékek

A Nest-fiók áthelyezése Google Fiókba

A Google bejelentette, hogy a Works With Nest program leállítását tervezi, ahol intelligens otthoni eszközöket csatlakoztathat a Nest Thermostathoz, a Nest Camhez és a Nest Protect füstérzékelőhöz. Ehelyett a Google azt tervezi, hogy mindent integrál a Google Asszisztensbe és a Google Home-ba. Ez azt jelenti, hogy mindenkinek, akinek Nest-fiókja van, át kell alakítania azokat Google-fiókokká, hogy továbbra is támogatást kapjon, valamint új integrációkat kapjon az intelligens otthoni eszközökhöz.

Figyelmeztetés a kezdés előtt:A Google Asszisztens jelenleg nem támogatja az összes Works with Nest integrációt, és a Nest-fiók áttelepítése egy Google-fiókba visszafordíthatatlan. A folyamat megkezdése előtt győződjön meg arról, hogy a Google Asszisztens támogatja a szükséges integrációkat.

Így migrálhatja Nest-fiókját Google-fiókba.

1. Mielőtt elkezdené, két dologra lesz szüksége:egy Google-fiókra és a Nest alkalmazásra (Android és iOS rendszeren elérhető (új lapon nyílik meg)) az 5.38-as verzióra frissül.

2. Nyissa meg a Nest alkalmazást, és válassza ki a fogaskerék ikont a jobb felső sarokban.

3. Válassza ki a Fiók lehetőséget. A következő képernyőn válassza a Migráció Google-fiókba lehetőséget.

4. A következő képernyőn válassza a Folytatás a Google-lal lehetőséget az áttelepítési folyamat elindításához.

5. Ha van Google Fiókja , megjelenik egy ablak, amely azt mutatja, hogy „A „Nest” a „google.com” címet akarja használni a bejelentkezéshez. Válassza a Folytatás lehetőséget.

6. Ha már van Google Fiókja, válassza ki az összekapcsolni kívánt Google-fiókot . Ha nincs Google-fiókja (vagy újat szeretne létrehozni), a rendszer felkéri erre.

7. Kattintson az Engedélyezés lehetőségre, hogy a Nest hozzáférjen Google-fiókjához.

8. A Works with Nest kapcsolat leválasztásához válassza a Tovább lehetőséget az áttelepítés folytatásához.

9. A következő képernyőn megjelenik az összes Works with Nest-kapcsolat , amely megszakad, ha Google-fiókra vált.

10. Válassza a Következő lehetőséget az Otthonok egyesítése lapon.

11. Válassza ki a használni kívánt Google Home-t, majd nyomja meg a Tovább gombot.

12. Válassza ki azokat a családtagokat, akikkel meg szeretné osztani Google Nest Home-fiókját. Így használhatják a csatlakoztatott intelligens otthoni eszközöket, például az intelligens zárakat és lámpákat. Legfeljebb öt személyt hívhat meg.

13. A következő képernyőn megjelenik az összes meghívott személy, valamint a Google Home-fiókjához csatlakoztatott összes intelligens otthoni eszköz. Görgessen az oldal aljára, és válassza az „Elfogadom” lehetőséget ha hozzáférést kíván engedélyezni azokhoz az eszközökhöz. Ellenkező esetben válassza a Ne hívjon meg lehetőséget. Ha az utóbbit választja, a rendszer egyesíti a Google- és a Nest-otthonait, de senkit sem hív meg.

14. Ellenőrizze a meghívni kívánt családtagok e-mail címét, majd nyomja meg a Folytatás gombot. Ellenkező esetben válassza az Újra lehetőséget.

15. Kattintson a Tovább gombra a Google adatvédelmi irányelveinek adatvédelmi és feltételeinek megtekintéséhez.

16. A következő képernyő részletezi, hogyan használják fel adatait a Nest-eszközökről, valamint a Google Segédről. Itt megtekintheti Google Fiókja beállításait is. Válassza a Folytatás lehetőséget az oldal alján.

17. Válassza ki a Teljes migráció lehetőséget hogy elfogadja a feltételeket, és migrálja Nest-fiókját Google-fiókjába.

18. Válassza ki, hogy milyen típusú értesítéseket szeretne kapni a Google-tól , majd nyomja meg a Tovább gombot az oldal alján.

19. Minden készen áll. Válassza alul a Kész lehetőséget. Ha még nem ismeri a Google Asszisztenst, itt találja a legjobb okosotthoni eszközöket, amelyek együttműködnek a Google Home szolgáltatással, valamint teljes útmutatónkat a Google Assistant használatáról.


  1. Hogyan töröljük a BlackBerry ID App Regisztráció
  2. Hogyan zárjuk a AT & T Wireless beállítások
  3. Hogyan Ellenőrizze az e-mail fiók egy Sidekick iD
  4. Hogyan szinkron a Smartphone-val Google
  5. Hogyan lehet eltávolítani a Google Fiók egy HTC Evo