1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Okos otthon >> Okos élet

Az Assurance Wireless egyenlegének ellenőrzése

Az Assurance Wireless egy ingyenes mobiltelefon-szolgáltató azok számára, akik szükségleteik és jövedelmük alapján megfelelnek a feltételeknek. A márka tulajdonosa és üzemeltetője a Virgin Mobile, és havonta korlátozott számú percet kínál azoknak, akik jogosultak a kommunikációs képességek díjmentes biztosításában. Bár az Assurance Wireless ingyenes, az ügyfeleknek lehetőségük van további perceket vagy funkciókat hozzáadni havi előfizetésükhöz, felár ellenében. Az Assurance Wireless egyenlegének ellenőrzése gyors, ha már regisztrált ügyfél, és néhány percen belül online is elvégezhető.

1. lépés

Nyissa meg számítógépe alapértelmezett internetböngészőjét, például a Google Chrome-ot, a Mozilla Firefoxot vagy az Internet Explorert, és keresse fel az Assurance Wireless hivatalos webhelyét.

2. lépés

Keresse meg és válassza ki az oldal jobb felső sarkában található "Bejelentkezés" hivatkozást.

3. lépés

Engedélyezze a webhely átvitelét a Virgin Mobile hivatalos webhelyének hivatalos bejelentkezési oldalára.

4. lépés

Adja meg mobilszámát a fiók PIN-kódjával vagy jelszavával együtt, amelyet eredetileg az Assurance Wireless-fiók regisztrálásához használt.

5. lépés

Válassza a „Küldés” lehetőséget, hogy bejelentkezzen hivatalos Assurance Wireless-fiókjába, ahol megtekintheti aktuális havi percdíját, valamint a további percek egyenlegét, illetve az elérhető frissítéseket és kiegészítő funkciókat.

Tipp

Forduljon az Assurance Wirelesshez, ha nem tud hozzáférni fiókjához, vagy kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a bejelentkezési oldalon, ha elfelejtette bejelentkezési adatait vagy jelszavát.


  1. Hogyan Ellenőrizze a Balance Az egyszerűség kedvéért a O2
  2. Hogyan Ellenőrizze a StarHub Balance
  3. Hogyan Ellenőrizze a GoPhone Balance
  4. Hogyan Ellenőrizze az előre befizetett összegből a T -Mobile
  5. Hogyan Ellenőrizze a Balance A Textil