1. kamerák
 2. Car Audio & Electronics
 3. Home Audio
 4. Personal Audio
 5. TV-k
 6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Okos otthon >> Okos élet

Hogyan olvassunk el egy nyugtát a Yahoo e-mailben

Az egyik módszer annak ellenőrzésére, hogy megérkezett-e egy e-mail üzenet, ha olvasási visszaigazolást generál. Az olvasási visszaigazolási kérelem generálásával, amikor az e-mail címzettje megnyitja az e-mail üzenetét, azonnal értesítést kap a nyugtáról. Elolvashatja a nyugtát, és megtekintheti, hogy az adott személy mikor nyitotta meg az e-mail üzenetét. Ha Yahoo! e-mailt, az online levelezőprogramban nincs olyan funkció, amely lehetővé tenné az e-mail nyugták olvasását. Azonban megkerülheti ezt a kisebb technikai problémát, ha beállítja a Yahoo! e-mail fiókot a saját levelezőprogramjában.

1. lépés

Állítsa be a Yahoo! e-mail fiókot a számítógépén található Outlook Express levelezőprogramban. A Yahoo! e-mail fiókot, kattintson az "Eszközök> Fiókok" elemre az Outlook Express menüsorában. Kattintson a "Hozzáadás" lehetőségre a "Levelezés" lapon. Ezután befejezheti a telepítővarázslót a Yahoo! Posta. Szükséged lesz a Yahoo! e-mail cím és jelszó, valamint a Yahoo! A Levelezőszerver beállításait alább, hogy befejezze a beállítási varázslót.

Bejövő levelek kiszolgálója:pop.mail.yahoo.com Kimenő levelek kiszolgálója:smtp.mail.yahoo.com

2. lépés

Jelentkezzen be a Yahoo! e-mail fiókot az Outlook Express programon keresztül. Új e-mail üzenet létrehozásához kattintson az "E-mail létrehozása" gombra.

3. lépés

Írja össze e-mail üzenetét a címzett e-mail címének megadásával a „Címzett” mezőben. Adjon meg egy "Tárgyot". Írja be üzenetét a „Szöveg” szakaszba.

4. lépés

Kattintson az "Opciók" gombra az Outlook Express eszköztárán. Válassza az "Üzenetbeállítások" lehetőséget. Jelölje be a „Kézbesítési nyugta kérése ehhez az üzenethez” jelölőnégyzetet. Kattintson a „Bezárás” gombra az üzenetbeállítások ablakának bezárásához.

Ha olvasási visszaigazolást szeretne generálni az összes elküldött e-mailről, válassza az "Eszközök" lehetőséget az Outlook Express menüsorában. Válassza az "Opciók> Nyugták" lehetőséget. Válassza az „Olvasási visszaigazolás kérése az összes elküldött üzenetről” lehetőséget. Kattintson az „OK” gombra a nyugtabeállítások mentéséhez.

5. lépés

Kattintson a "Küldés" gombra Yahoo! üzenet. Amikor a címzett megnyitja a neki küldött e-mailt, az Outlook Express beérkezett üzenetei között nyugta jön létre. Olvassa el a nyugtát, hogy megtekinthesse az e-mail üzenet megnyitásának dátumát és időpontját.

Tipp

Ha megkapja az olvasási visszaigazolást, az nem jelenti azt, hogy az e-mail üzenetét valóban elolvasták. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy az üzenetet a címzett nyitotta meg.


 1. Fájldátum módosítása
 2. 8 módszer a váltakozó áramú egységek átlagos élettartamának meghosszabbítására – Hogyan hosszabbíthatja meg HVAC-rendszerét?
 3. A számítógépes hackerek bejelentése
 4. Mi az a Flash IC?
 5. Hogyan változtassuk meg a jelszót laptopon
 6. Könyvek letöltése iPadre
 7. Mi az a távelérési kód?