1. kamerák
 2. Car Audio & Electronics
 3. Home Audio
 4. Personal Audio
 5. TV-k
 6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Okos otthon >> Okos élet

A Photoshop konvertálása Dxf-re

Bár a Photoshop CS2 "Vanishing Point" segédprogramja nem teljes körű 3D-modellező, lehetővé teszi a felhasználók számára (többek között) olyan alakzatok létrehozását, amelyeket azután DXF-ként exportálhatnak. világszerte olyan programokban, mint az AutoCad, Cinema 4D és 3DStudio Max.

1. lépés

Nyissa meg a Photoshop programot. Válassza a "Fájl" lehetőséget a menüből, majd kattintson a "Megnyitás" gombra. A felugró párbeszédpanelen tallózzon a fájlhoz, amelyben a Távlatpont eszközt használta a "Perspektivikus síkok" rácsok létrehozásához. Nyissa meg a fájlt.

2. lépés

Nyissa meg a "Vanishing Point" párbeszédpanelt. Ehhez válassza a "Szűrő" lehetőséget a menüből, és kattintson a "Vanishing Point" gombra. A párbeszédpanel beállításai megadják, hogy a rácsokat 3DS-fájlként (amely megőrzi a textúrákat és a modell geometriai információit) vagy DXF-ként (amely csak a geometriát tartalmazza).

3. lépés

Kattintson a "DXF" gombra az opció kiválasztásához. Megjelenik egy dokumentummentési párbeszédpanel.

4. lépés

Nevezze el a fájlt, és válassza ki azt a helyet, ahová menteni szeretné. Kattintson az "OK" gombra a fájl mentéséhez. Most már képesnek kell lennie a DXF fájl importálására bármely CAD vagy 3D modellező programba további felhasználás céljából.


 1. Fájlok átvitele a Windows Media Playerbe
 2. Mi az a Microsoft Office Publisher?
 3. Mi az Adobe Writer?
 4. DLL-fájlok telepítése
 5. Hogyan lehet megölni a Red Screen spyware vírust
 6. Mi az a Windows System32 mappa?
 7. A Windows tűzfal letiltása távolról a Windows 7 rendszerben