1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Okos otthon >> Okos élet

Hogyan változtathatom meg az AT&T e-mail fiók jelszavát?

Azonnal változtassa meg AT&T e-mail fiókja jelszavát, ha azt gyanítja, hogy feltörték, hogy megakadályozza a támadók hozzáférését az Ön személyes adataihoz. Ha ismeri a régi jelszót, megváltoztathatja azt a myAT&T weboldalon. Ha nem ismeri a jelszót, vissza kell állítania az „Elfelejtett jelszó” funkció segítségével. Nem állíthatja vissza az e-mail jelszavát, ha nem tudja a választ biztonsági kérdéseire, nem adott meg alternatív e-mail címet, vagy nem tudja ellenőrizni a helyes irányítószámot. Vegye figyelembe, hogy az e-mail jelszó megváltoztatása automatikusan megváltoztatja az AT&T hozzáférési azonosító jelszavát is ugyanarra a jelszóra.

Ha tudja a jelszót

1. lépés

Nyissa meg a "myAT&T" weboldalt (link a forrásokban). Írja be teljes AT&T e-mail címét a „Felhasználói azonosító” mezőbe, és a helyes jelszót a „Jelszó” mezőbe. Kattintson a „Bejelentkezés” gombra a myAT&T fiókba való bejelentkezéshez.

2. lépés

Válassza a "Profilom" lapot, majd görgessen végig az oldalon, amíg meg nem találja a Személyes jelszó beállítása részt.

3. lépés

Írja be a régi jelszót a "Jelenlegi jelszó" mezőbe, majd írja be az új jelszót az "Új jelszó" és az "Új jelszó megerősítése" mezőkbe. Kattintson a „Módosítások mentése” gombra az AT&T e-mail fiók jelszavának módosításához.

Ha nem ismeri a jelszót

1. lépés

Nyissa meg a "myAT&T" weboldalt (hivatkozás a forrásokban), majd kattintson az "Elfelejtett jelszó" linkre az Elfelejtett jelszó oldal megnyitásához.

2. lépés

Írja be teljes AT&T e-mail címét a „Felhasználói azonosító” mezőbe, írja be vezetéknevét, és kattintson a „Folytatás” gombra a következő lépéshez való navigáláshoz.

3. lépés

Válassza a "Megválaszolom a biztonsági kérdéseimet" lehetőséget, ha tudja a válaszokat a biztonsági kérdésekre. Írja be a helyes válaszokat, majd írja be és erősítse meg az új jelszót. Ha nem emlékszik a kérdésekre a válaszokra, válassza az "Ideiglenes jelszó küldése" lehetőséget, hogy ideiglenes jelszót kapjon másodlagos e-mail fiókjába.

4. lépés

Nyissa meg az alternatív e-mail fiókot, majd nyissa meg az AT&T-től kapott e-mailt. Ritka esetekben az e-mail a Spam mappába kerülhet. Válassza ki a jelszót, és nyomja meg a "Ctrl-C" billentyűkombinációt a vágólapra másolásához.

5. lépés

Térjen vissza a myAT&T weboldalra, majd illessze be a jelszót a vágólapról a mezőbe a "Ctrl-V" billentyűkombináció megnyomásával. Írja be és erősítse meg az új jelszót.

Tipp

Csak akkor kaphat új ideiglenes jelszót, ha másodlagos e-mail címet adott meg. A jelszót nem lehet elküldeni abba az AT&T e-mail fiókba, amelynek jelszavát vissza akarja állítani.

Ha véletlenül bezárta a myAT&T oldalt az ideiglenes jelszó használata előtt, nyissa meg újra, majd jelentkezzen be myAT&T fiókjába a teljes AT&T e-mail címével és az ideiglenes jelszóval. Módosítsa a jelszót a Személyes jelszó beállítása részben. Vegye figyelembe, hogy az ideiglenes jelszót csak egyszer használhatja a myAT&T-be való bejelentkezéshez.

A jelszó megváltoztatása akár öt percig is eltarthat. Ez idő alatt nem tud bejelentkezni az e-mail fiókjába.

Ha olyan levelezőprogramot használ, mint például a Microsoft Outlook, a Windows Mail vagy az Apple Mail, frissítenie kell a jelszót az ügyfélben, mielőtt az csatlakozhatna az AT&T levelezőkiszolgálóhoz. Ezek a programok általában automatikusan új jelszót kérnek, ha a bejelentkezési folyamat sikertelen.

Nem állíthatja vissza myAT&T e-mail jelszavát az „att.net/Yahoo!” webhelyről; a visszaállítási eljárást a myAT&T oldalról kell elindítania.

Ezekkel az eljárásokkal visszaállíthatja vagy megváltoztathatja bármely elsődleges vagy másodlagos ingyenes AT&T-cím jelszavát. Ezenkívül ugyanezek az eljárások vonatkoznak az AT&T által biztosított összes e-mail-címtartományra, például az att.netre, a bellsouth.netre és a pacbell.netre.

Ha nem emlékszik AT&T felhasználói azonosítójára, kattintson az „Elfelejtett felhasználói azonosító” hivatkozásra a myAT&T bejelentkezési oldalon. Az azonosító helyreállításához kövesse a varázsló lépéseit.

A legalább nyolc kis- és nagybetűt, számokat és speciális karaktereket tartalmazó erős jelszót nehéz feltörni.

A kockázatok további minimalizálása érdekében rendszeresen változtassa meg e-mail fiókjának jelszavát.


  1. Hogyan lehet megváltoztatni az AT & T GoPhone Account és módosítsa a jelszó
  2. Hogyan változtassuk meg a mail Jelszó a BlackBerry Storm
  3. Hogyan tudom megváltoztatni a jelszót egy AT & T -mail fiók?
  4. Hogyan találom meg az e-mail fiókom jelszavát?
  5. Az SFTP-jelszó megváltoztatása