1. kamerák
 2. Car Audio & Electronics
 3. Home Audio
 4. Personal Audio
 5. TV-k
 6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Okos otthon >> Légkondíciónálás

Ne csapják be:mit nem mondanak el az etikátlan légkondicionáló technikusok

Amikor az etikátlan klímaszervizről hallunk, nagyon felforrósodik a gallér alatt. Miután más cégek mögé álltunk, és második véleményt kértünk, számos légkondicionálási és fűtési csalásról láttunk és hallottunk. Ezért szeretnénk felvértezni tudással, hogy gyorsabban észrevegye őket. Sok etikátlan vállalkozó nagyon hasonló történetet mesél el! A következőkre kell figyelni:

Ha nem ajánlanak javítást, csak cserét javasoljanak

Ha klímaberendezése vagy fűtőkészüléke 12-15 évesnél fiatalabb, akkor gyakran pénzügyileg ésszerűbb a javítása. Ha egy alkatrész megromlott, amikor a légkondicionáló fiatal volt, akkor garanciális lehet. Annak ellenére, hogy a garancia nem fedezi a munkaköltséget, még mindig olcsóbb, mint a teljes rendszer cseréje. És előfordulhat, hogy nem is kell kicserélnie a teljes rendszert. (Lásd a garanciáról szóló bejegyzésünket.)

Amikor a rendszere jól működött, amíg a technológia oda nem ért

Hallottuk ezt az ismerős forgatókönyvet is. A lakástulajdonosok egy légkondicionáló céget hívtak „teljesítmény-ellenőrzésre”, és varázsütésre a HVAC rendszer „elromlott”, vagy teljes cserére szorul. Amit tudnia kell, hogy az igazán olcsó klíma- vagy fűtőberendezések teljesítményellenőrzését hirdető HVAC cégek pénzt veszítenek, mielőtt belépnének az Ön otthonába. Ezért arra ösztönzik őket, hogy valami hibát vagy a legrosszabb forgatókönyvet találjanak, kihúznak valamit, vagy kijelentik, hogy a rendszer cserére szorul.

Ha a technikus nem hajlandó megmutatni a sérült vagy meghibásodott alkatrészt

A technikusnak mindig készen kell állnia arra, hogy megmutassa a sérült vagy meghibásodott alkatrészt, és válaszoljon minden kérdésére. Ez a rész végül is a tiéd. Néha nagyon nyilvánvaló, ha egy alkatrész megromlott, mert égési nyomok vagy más fizikai bizonyíték látható. Ha egy alkatrészt garanciálisan javítanak vagy cserélnek, sokszor a gyártó megköveteli a hibás alkatrész visszajuttatását a gyárba, hogy kipróbálhassák. Ha az alkatrész jónak bizonyul, a garancia megtagadása megtörténik, és a kivitelezőt terheli az alkatrész, a szállítási és kezelési költség, valamint a tesztelés díja.

Amikor egy HVAC technikus nincs konkrétan az otthonába kerülő berendezéssel kapcsolatban

Ha új fűtőtestet vagy klímaberendezést vásárol, ügyeljen arra, hogy a modellszámokkal részletezze a várt HVAC-berendezést, így biztos lehet benne, hogy azt kapja, amiért fizet. Egyes vállalkozók nagyon általános kifejezéseket használnak, például „A 16 SEER rendszer telepítése”. Számos különböző típusú 16 SEER rendszer közül választhat, és néhány jobb minőségű és energiahatékonyabb, mint mások. Vásárolna egy 4 ajtós szedán irányzékot anélkül, hogy kérdéseket tenne fel? Győződjön meg arról, hogy tudja, mit vásárol, és hasonlítsa össze az almát az almával, mielőtt meghúzza a ravaszt egy új HVAC rendszeren. A legtöbb gyártó, például a Carrier, különböző szintű rendszereket kínál – értékmodelleket (Comfort Series), középkategóriás modelleket (Performance Series) és csúcskategóriás, rendkívül energiahatékony modelleket (Infinity Series). Egy jó hírű HVAC vállalkozónak meg kell tudnia válaszolni minden kérdését, és az Ön igényeinek megfelelő lehetőségeket kell kínálnia. Mivel nagyon sok rendszert javítunk, meg tudjuk mondani, melyiket kell ritkábban javítani.

Segíthetünk

Ha másodlagos véleményre van szüksége a légkondicionáló vagy fűtés javításával vagy beszerelésével kapcsolatban, hívja Robot és Kennyt a Terry's A/C and Heatingtől a 281-495-7830 számon. . Carrier Factory által felhatalmazott kereskedőként hírnevet szereztünk a rögzítőrendszerekkel, amelyeket mások szerint nem lehet megjavítani. Átalánydíjas árat alkalmazunk, hogy ösztönözzön bennünket az idő okos felhasználására, de nem jutalékra működnek. Családi vállalkozásunk arra épül, hogy úgy bánjunk másokkal, ahogyan szeretnénk, hogy velünk bánjanak. Ez azt jelenti, hogy a munkát az első alkalommal jól elvégezzük, és csak akkor fejezzük be, ha Ön elégedett. Nyugat-Houstont és a környező közösségeket, például Katy-t, Fulsheart és Richmondot szolgáljuk ki, ügyfeleink komfortérzetét biztosítva egész évben.


 1. PDF fájlkiterjesztés módosítása
 2. Okok, amelyek homályos biztonsági kamera feedet okozhatnak
 3. Lecseréli a Windows rendszert? Ne tedd az energiamegtakarításért
 4. Belső kandalló kiválasztása a kényelem fokozása érdekében – A végső útmutató
 5. A BitDefender ideiglenes letiltása
 6. Biztonságos a VLC Player?
 7. PS3-vezérlő használata Super Nintendo emulátorral