1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Car Audio & Electronics >> CB rádiók

Hogyan kell működtetni egy CB rádió

Egy polgár sávú rádió megfelelõen mindössze néhány perc alatt megtanulható , és egy új üzemeltető hangzik, mint egy tapasztalt szakember . Során több évtizedes , a helyi rádió kommunikációs kifejlesztett egy social network teljes saját zsargont és a nyelvet. Ez az, amire szüksége van
CB-rádió , megfelelően telepített és működő fehér
Show More utasítások
megfelelő használata egy CB -rádió
1

Hangoljon be egy csatorna " forgalom, " vagy az emberek már beszél a csatornán . CB volt 40 csatornákat alapból , mivel a 1970-es évek , de néhány korai berendezések csak folytatni 23-as csatorna . Channel 19 a legnépszerűbb , elsősorban a tehergépkocsi-vezetők.
2

Kapcsolja ki a " zajzár " gomb a rádióban egészen a bal oldalon , vagy az óramutató járásával ellentétes , ami a csatorna statikus válni hangosabban . Ez megnöveli a rádió vételi tartományban.
3

Várjon egy kis szünetet a beszélgetésben , majd nyomja meg a mikrofon adás gombbal , és azt mondják: " break" egy hangos és tiszta hangon . Ez , hogy más rádiós szolgáltatók tudják, hogy valaki megpróbálja használni a csatornát .
4

Amint hézag kapunk , nyomja meg a mikrofon gombot, és beszélni. Ez a közös udvariasság , hogy nem továbbítja át valaki másnak , vagy a " lépés" őket . A CB rádiók , ez azt eredményezné, hogy a magas hangú visítás a vevő végén , és nincs hang lesz hallható . Kérdezi a "rádió ellenőrzés" , hogy teszteljék a sebességváltó nagyon gyakori .
5

Zárja be az átviteli felengedésével a mikrofont. Egy tipikus CB rádió egy sor mintegy 4 mérföldre ideális körülmények között . Amennyiben az igazolás adás van szükség, általában ez jelentette a "tíz - kód ", vagy csak " 10-4 ".

  1. Hogyan kell működtetni egy Panasonic RF- 2200
  2. Hogyan kell működtetni egy Weather zenekar Rádió Radio
  3. Hogyan kell működtetni egy Sirius Radio
  4. Hogyan Capture XM
  5. Hogyan Felvétel XM Radio PC-re