1. kamerák
 2. Car Audio & Electronics
 3. Home Audio
 4. Personal Audio
 5. TV-k
 6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Car Audio & Electronics >> Más Car Audio

A legjobb Offroad Bluetooth hangszórók UTV-khez és ATV-khez

Legyen szó egymás mellett, UTV-ről vagy ATV-ről, a robusztus, terepjáró Bluetooth-hangszórók lélegzetelállító hangulatot kölcsönöznek.

Az off-road szórakoztatásnak a kalandjának fő részét kell képeznie, ezért törekednie kell arra, hogy a legjobb UTV Bluetooth hangszórókat szerezze be utazásához.

A legjobb ATV hangszóróknak és UTV hangszóróknak olyan belső mechanikus részekkel kell rendelkezniük, amelyek minden hőmérsékleten, víz- és szélviszonyok között hibátlanul képesek működni.

A legfejlettebb UTV és ATV Bluetooth hangszórók képesek lesznek kivezetni az ösvényre, így élvezheti a vad erdők környezetét.

Vásárolhat UTV Bluetooth soundbart, hogy felerősítse az élményt, amikor csak szüksége van rá. Ha a legjobb UTV/ATV hangszórót szeretné kiválasztani, amely az utazási igényeihez igazodik, olvassa el az átfogó értékeléseket.

A 3 legjobb választás

Összességében a legjobb előnézet A legmasszívabb A legjobb vízálló Linkek BOSS Audio Systems MRWT40 ATV UTV Marine... BOSS Audio Systems MCBK420B Motorkerékpár Bluetooth... FUG0OO T Motorkerékpár 2. Tartós és hordozható... Értékelések - - - Vélemények - - - Prime - - - Ár 84,99 $ 104,12 $ 59,99 További információ A legjobb általános előnézet Linkek BOSS Audio Systems MRWT40 ATV UTV Marine... Értékelések - Vélemények - Prime - Ár 84,99 USD További információ Most Rugged Előnézet Linkek BOSS Audio Systems MCBK420B Motorkerékpár Bluetooth... Értékelések - Vélemények - Prime - Ár 104,12 $ További információ A legjobb vízálló Linkek FUGOO Tough 2.0 | Tartós és hordozható... Értékelések - Vélemények - Prime - Ár 59,99 USD További információ

1. Összességében a legjobb:BOSS Audio MRWT40

Első hangszórónk a BOSS-tól származik, amely egy vezető gyártó, amely világszerte jól ismert a rendkívül hatékony hangrendszerek gyártásáról. Ez az általunk használt egyik legjobb vízálló Bluetooth hangszóró UTV-hez.

Ez a márka gyártotta a BOSS Audio MRWT40-et ügyfeleik igényeire, akik olyan országúti utazásokat szeretnének tenni, amelyeket soha nem felejtenek el. A BOSS úgy tervezte, hogy olyan embereket szolgáljon ki, akik terepjárókon, például ATV-ken és UTV-ken közlekednek.

Bármilyen terepen kifejtett hatékonysága miatt azonban ezt a hangszórót gyakran használják golfkocsikon, jachton, csónakon stb. is.

Ha az egyik legjobb BOSS UTV hangszórót vagy ATV Bluetooth vízálló hangszórót keres, ez a verzió tökéletes választás az egyedülálló specifikációk miatt, amelyek kiemelik.

A BOSS Audio MRWT40 klasszikus 4 hüvelykes polipropilén kúpokkal, valamint 1 hüvelykes selyem magassugárzókkal érkezik. Ne feledje, hogy ezeket a minden időjárásnak ellenálló vízálló hangszórókat párban árulják, a meghajtók és a magassugárzók pedig szintén tengeri besorolásúak. Ha már itt tartunk, megtekintheti az ATV-k legjobb vízálló hangszóróinak listáját.

Ezt leszámítva 1 hüvelykes alumínium hangtekerccsel érkeznek, amely természetesen nem korrodál és nem mágneses.

Mint ilyen, garantált a kiváló hangminőség, valamint az elérés terepen is.

A BOSS ezen eszközök külső burkolatán korróziógátló bevonatot is alkalmazott, amely megvédi őket a napsugarak káros hatásaitól.

A belső részek is biztonságban lesznek az ultraibolya sugárzás hatásaitól. Ezért nem kétséges, hogy a BOSS UTV hangszórók az Ön tökéletes, rendkívül tartós kültéri hangrendszerei.

Előnyök
Kisebb ATV-k számára a legjobb kialakítás
Belzáró rögzítési hardver
Időjárásálló
Korózióálló karosszéria
Teljesen marinált konstrukció

Hátrányok
A szerelési hardver néhány ATV-t nem szolgál ki

BOSS Audio Systems MRWT40 ATV UTV Marine...

2. A legmasszívabb kivitel:BOSS Audio MCBK420B

Ha még soha nem tapasztalta a BOSS Audio MCBK420B hangszórót, akkor valami hihetetlen hiányzott.

Ez az egyik off-road Bluetooth hangszóró, amelyet nem szeretne anélkül élni, hogy időnként megtapasztalja. Hasznos lehet belőle, akár UTV-vel, akár ATV-vel utazik.

Ezt széles körben az egyik legjobb UTV Bluetooth hangszórónak tartják. Ez egy masszív, vízálló kütyü, és párban árulják.

Ezenkívül rögzítheti őket egymás mellett, miközben úton van, és bármikor élvezheti slágereit, amikor csak akarja, és amennyit csak akar.

Ez a Bluetooth hangszóró teljes szabadságot ad a szabadban való hordozáshoz az uralkodó időjárási viszonyok vagy az adott időpontban előforduló terep ellenére.

A masszív házzal biztos lehet benne, hogy a por, kosz, eső vagy szél soha nem befolyásolja. Ha esik, a vízzáró ház gondoskodik arról, hogy egy csepp víz se szivárogjon be a belső kamrába. Ha ezt a hangszórót választja, bármilyen 12 voltos áramforrást fog használni. Nem vásárolja meg a szükséges tápkábelt, mivel a hangszórót mellékeljük.

És mivel egy nagy teljesítményű, 600 wattos erősítővel és egy pár 3 hüvelykes, csúcsminőségű tengeri hangszóróval rendelkezik, észrevehetően hangos, teljes tartományú sztereó hangzást és tiszta énekegyensúlyt biztosít.

A BOSS arról is gondoskodott, hogy ne kelljen megküzdenie a stabil kapcsolat létrehozásával. Kétféleképpen táplálhatja be a hangot. Ha vezeték nélküli útvonalat szeretne választani, használja a Bluetooth-t.

Ha úgy dönt, használja a beépített 3,5 mm-es AUX-t, hogy elérje ugyanezt a célt.

A BOSS Audio MCBK420B szinte minden alapvető eszközzel kompatibilis, amelyre gondolhat. Legyen szó iOS-, Android- vagy Windows-eszközről, Ön teljes körűen biztosított.

Élőben közvetítheti kedvenc dalait a legújabb alkalmazások bármelyikén, beleértve a Spotify-t, a YouTube-ot, az Amazon Music-ot és a Pandorát.

Egy másik dolog, amire gondolnia kell, a telepítési folyamat egyszerűsége. Bluetooth-hangszórójához az ehhez a célra szükséges összes rögzítőeszközt és két könnyen használható kormányrúd-tartót is mellékelünk.

Előnyök
Két csatlakozási lehetőség
Minden időjárásban vízálló
Terep ATV/UTV rendszer
Bármilyen 12 voltos áramforrást használ
Könnyen felszerelhető
Kényelmes hangerő vezérlés

Hátrányok
Csúcsidőben nem tud sok energiát kezelni

BOSS Audio Systems MCBK420B Motorkerékpár Bluetooth...

3. A legjobb vízálló hangszóró:Fugoo Tough XL

A harmadik helyen a Fugoo Tough XL vízálló hangszórók állnak erősen. Ez a legjobb vízálló Bluetooth hangszóró UTV-khez. Néhányan azt mondják, hogy ez az egyik legjobb ATV Bluetooth vízálló hangszóró.

De a valódi értelemben valószínűleg ez az egyetlen, amely az összes terepjáró jármű tetején van. Ez azt jelenti, hogy ha olyan Bluetooth-hangszórót szeretne, amely 30 percre védett a vízbe merüléstől 3 láb mélységben, akkor ezt keresi.

Mi a helyzet a többivel, amelyekről azt mondják, hogy vízállóak? Valószínűleg nagyon kevés közülük készült erre az igényre. Ha jól ellenőrzi, megtudhatja, hogy a legtöbb vízálló.

Ez még mindig nagyszerű hír azoknak, akik ATV-n és UTV-n utaznak, és vigyáznak a hangszóróikra.

Azonban több előnyhöz juthat, ha olyan terméket választ, amely további védelmi réteggel rendelkezik. A Tough XL a legstrapabíróbb Bluetooth hangszórók IP67 behatolásvédelmi besorolással, ami a legmagasabb az iparágban.

Lényegében a Fugoo Tough XL vízhangszórók ütés-, sár-, hó- és vízállóak. Mindezek a leírások úgy hangzanak, mint amire egy komoly versenyzőnek végül szüksége lenne.

Ezek a hangszórók hosszú élettartamú akkumulátort használnak. 35 órányi folyamatos zsúrban, megszakítás nélküli élményekben és teljes kalandokban lesz része. Ezenkívül élvezni fogja a SIRI-t és a Google Asszisztenst a rendszer vezérléséhez.

Ez azt jelenti, hogy mindig egy hangutasításra lesz távol a korlátlan kereséstől. A beépített duplex kihangosító segítségével kihangosított csevegést is folytathat, és elviheti dallamait, bárhová is viszi az élet.

A Fugoo Tough XL-hez jó hangszórószíjra lesz szüksége. A Nichseng multifunkcionális Bluetooth hangszórórögzítő ATV/UTV bukórúdhoz kiváló lehetőség.

Ezek a hangszórók is rendkívül tartósak. A héjuk acél/alumínium/műanyag/gyanta kompozit.

Nyolc hangszóróval, két mélyhang-meghajtóval, négy neodímium magassugárzóval és két alumíniumra ítélt neodímium mélysugárzóval rendelkeznek. Mint ilyenek, úgy lettek kialakítva, hogy 360 fokos prémium hangzást biztosítsanak, függetlenül attól, hogy min megy keresztül.

A mögötted lovagló emberek is élvezhetik a zenét. A hangszóró mikro-USD porttal is rendelkezik, így telefonjait töltheti, miközben élvezi az utazást.

Előnyök
360 fokos hangzás
100 százalékban időjárásálló
Hordozható power bank
Prémium hangminőség

Hátrányok
A rendkívül fejlett rendszerei miatt nehéz telepíteni

4. A legfejlettebb távirányító:NOAM NUTV4 hangszórók

A NOAM NUTV4 előkelő helyet foglal el a legjobb UTV/ATV hangszórók listáján, és ezek az izzó vélemények nem hiábavalóak. Megerősítik azt, amit mindig is tudtunk.

Ezek a fantasztikus, felső kategóriás hangszórók kielégítik a kíváncsiságukat, ha kiváló minőséget keresel, és a megfelelő felszerelési helyet szem előtt tartva.

Ezek a csodálatos vízálló megoldások listáján szerepelnek. Így szinte bármilyen időjárási körülmény között biztonságosan lovagolhat, feltéve, hogy nem tesz úgy, mintha tengeralattjáró lenne.

Egy másik nagyszerű hír, hogy a hangszóró kis fogantyúival rendelkezik, amelyeket visszahajlíthat, majd újra becsukhat, hogy felszerelje az UTV-re/ATV-re/hajóra.

Sok UTV/ATV versenyző mindig felhelyezi ezeket a fogantyúkat a vázára, és hagyja lógni, és ez nagyon jól működik. Ha mindezek be vannak kapcsolva, nem kell állandóan a vezetékek miatt izgulnia.

Ez a négy, kétirányú, 4 hüvelykes tengeri hangszóró 12 voltos tápellátással rendelkezik. Tehát, miután csatlakoztatta a tápegységet az akkumulátorhoz, készen áll a legjobb dallamok lejátszására.

A fejlett Bluetooth távirányító és a nagy teljesítményű csatornaerősítő lehetővé teszi, hogy kedvenc zenéit is élvezhesse.

Előnyök
Nagyon kényelmes használat
Lenyűgöző, hallható kialakítás
Vízálló

Hátrányok
A beállításhoz kevés tapasztalatra vagy készségekre van szükség

NOAM NUTV4 Quad – 4 csatornás tengeri Bluetooth...

5. Legkiegyensúlyozottabb hangzás:MM1 sorozatú 6,5 hüvelykes koaxiális hangszórók

A Polk Audio a minőségi hangberendezések másik jelentős gyártója, és ez látható abból, ahogyan megtervezték az MM1 sorozatot.

A robusztus felépítésnek köszönhetően kiváló minőségű tengeri anyagok felhasználásával tervezték meg ezeket a hangszórókat. Így biztos lehet benne, hogy hosszabb ideig működnek.

Ez az egyik olyan termék, amelyet a Polk Audio úgy tervezett, hogy prémium hangot biztosítson páratlan hangzási részletekkel. Függetlenül attól, hogy milyen járműben ül, biztos lehet benne, hogy észreveszi, hogy miért készült a teljesen erőteljes hangzásra.

Az 1 hüvelykes Terylene magassugárzók tiszta, részletgazdag magas hangokat biztosítanak. Ez azonban még nem minden.

Talán hallott már arról, hogy a hangszórók IP56 ultramarin tanúsítvánnyal rendelkeznek. Jól. Pontos. Ez azt jelenti, hogy minden része, beleértve a kúpot, a kosarat, a burkolatot és az összes többit is, ellenáll a nagy mennyiségű szennyeződésnek és víznek.

Ezért mondjuk, hogy készen állnak az Ön ATV-jeire, UTV-jeire és minden másra, amelyet az elemek felfedezésére terveztek.

Ne felejtse el, hogy a nem korrozív üvegszál erősítésű ABS kosár, amely ezeknek a hangsugárzóknak a részét képezi, hosszú távra is készen áll. Ezek a hangszórók a dinamikus egyensúly technológiával büszkélkedhetnek. Ez biztosítja, hogy dallamai teljesen mentesek legyenek a torzításoktól és a nem kívánt zajoktól.

Lazíthat és élvezheti kedvenceit e gyakori nemkívánatos gondok nélkül.

Itt csak annyit mondunk, hogy feltéve, hogy olyan rendszerre frissítette a hangzást, amely egyszerű megoldást kínál tiszta és kiegyensúlyozott hangzással, semmi sem állíthatja meg a vadonban való kalandot.

Ezeket a masszív mobil hangszórókat mindenféle kültéri beállításhoz tervezték, és Ön élvezni fogja az utazást.

Előnyök
Kivételes vízállóság
Kiváló hangminőség
Könnyebb megtalálni a megfelelő helyet a rögzítéshez

Hátrányok
Kicsit magasabb ár
Kezdőknek nehéz beállítani

Polk Audio MM1 sorozat 6,5 hüvelykes 300 W koaxiális tengeri...

A legjobb vízálló hangszórók kiválasztása ATV-khez és UTV-khez

Ha jó UTV/ATV hangszórót keres, vegye figyelembe az általa előállított hangot, a zene minőségét és a hangimpedanciát, mielőtt kiajándékozza nehezen megkeresett pénzét.

A zene sokunk számára nagyon fontos, akár bent vagyunk, akár úton vagyunk. Útközben a minőségi és erőteljes hangzás elengedhetetlen a zenekedvelők számára, ezért fontos, hogy minőségi UTV/ATV hangszórót válasszunk a földúton való kirándulásokhoz!

Ha a legjobb hangszórókat keresi ATV-hez és UTV-hez, vegye figyelembe a következőket:

 • Vízálló minősítés: Az UTV Bluetooth soundbarnak vagy az ATV soundbarnak ki kell bírnia a külső időjárást. A teljes biztonság érdekében válasszon vízállót. Ha érdekli a vízálló hangszóró, kérjük, tekintse meg a legjobb vízálló Bluetooth hangszórók listáját.
 • Erősítő: Győződjön meg arról, hogy a hangszóró erősítése minden frekvenciatartományban képes javítani a hang minőségét és erősségét. Csak így lehet biztos abban, hogy mindig az optimális teljesítményt fogja elérni, akár Yamaha Rhino Bluetooth hangszórókat, NOAM NUTV4 hangszórókat, BOSS BOSS UTV hangszórókat stb. vásárolt.
 • FM rádió: Ezt ne hagyd figyelmen kívül. Válasszon egy UTV hangsávot FM-rádióval, hogy megbízható eszköze legyen az új frissítések eléréséhez, bárhol is legyen.
 • Rögzítési lehetőségek: Győződjön meg arról, hogy könnyen felszerelhető különböző típusú kültéri járművekre. Így használhatja, akár ATV-n, akár UTVS-en közlekedik.

Végső gondolatok

Képzelje el tehát, hogy valaki kint van a járművön, és hűséges barátaival lóg a hétvégén, és az egyetlen dolog, ami hiányzik mindegyikükből, az egy kivételes sztereórendszer. Mit mondhatsz nekik?

Kerülje el, hogy Ön kapjon tanácsot ezzel kapcsolatban, ha követi ezeket a tippeket. Remélem, most lehetővé tettük, hogy válasszon egyet az off-road Bluetooth-hangszórók közül, amellyel szórakoztatja Önt, amikor kint ül az ATV-n/UTV-n.

Vásárlás előtt vegye figyelembe a hangminőséget és az általános teljesítményt. A továbbfejlesztett zenehallgatás érdekében vásárolhat egy Bluetooth soundbart is, amely megfelelő basszust biztosít, és felerősíti az értékes hangszórókból származó hangot.


No
 1. Hogyan használjuk a laptop, mint hangszórók a Bluetooth telefon
 2. A legjobb Bluetooth USB Adapter ActiveSync
 3. A legjobb vezeték nélküli Kültéri hangszórók for the Money
 4. Melyik autós hangszórók a legalkalmasabbak basszushoz?
 5. A 4 legjobb magassugárzó az autóhangosításhoz