1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Home Audio >> Audió és videó média

Videók mentése AT&T DVR-ről számítógépre

Az AT&T U-Verse Total Home DVR nagy méretű belső merevlemezéről ismert, amely több mint 200 órányi videót képes tárolni, és akár négy műsor egyidejű rögzítésére is képes. Bár az U-verse felülmúlhatja a többi DVR-t a rögzítési képességben, ennek a gépnek a portjai ugyanazok, mint a többi DVR-n. Ezekkel a portokkal csatlakoztathatja az AT&T DVR-t a számítógéphez, és videókat vihet át a számítógép merevlemezére.

1. lépés

Csatlakoztassa az AT&T U-Verse DVR-t a számítógéphez. Ha áteresztő képességgel rendelkező digitális videokamerát használ, csatlakoztassa a kamerához mellékelt audio-video kábelek egyik végét a kamera mini jack portjához, a másik végét pedig az audio és video "Out" portokhoz. a DVR-en. Ezután csatlakoztassa a fényképezőgépet a számítógéphez a fényképezőgéphez mellékelt interfész kábellel, és kapcsolja a fényképezőgépet „VCR” módba. Ha digitális videórögzítő eszközt használ, csatlakoztassa a DVR audio-video „Outs” csatlakozójához, a másik végét pedig a számítógép USB-portjához.

2. lépés

Indítson el egy videószerkesztő szoftvert, amely képes videót rögzíteni. A Movie Maker a natív Windows-program, az iMovie pedig a natív Mac-program.

3. lépés

Nyissa meg a videószerkesztő program rögzítési funkcióját. A Movie Makerben és a legtöbb más programban lépjen a "Fájl" elemre, és válassza a "Videó importálása" vagy a "Rögzítés" lehetőséget. Az iMovie alkalmazásban állítsa az ablak alján található kék kapcsolót a kamera ikonra.

4. lépés

Amikor a rendszer kéri, nevezze el a menteni kívánt videofájlt. Menteni kívánt mappa kiválasztásához kattintson a „Kimenet” vagy a „Cél” lehetőségre, és keresse meg a mappát a megnyíló ablakban.

5. lépés

Játssza le az átvinni kívánt videót a DVR-en. Megjelenik a videószerkesztő alkalmazás előnézeti képernyőjén. Kattintson a "Rögzítés indítása" vagy az "Importálás indítása" gombra a rögzítéshez, majd kattintson a "Rögzítés leállítása" vagy az "Importálás leállítása" gombra, amikor a program befejeződött. Nyomja meg a „Befejezés” gombot, ha végzett a rögzítéssel.


  1. Hogyan töltsünk le videókat a Sony HD videokamera
  2. Hogyan viselkedni Másol U -verse DVR egy számítógép
  3. Videofelvétel átmásolása egy DirecTV DVR egy számítógép
  4. Hogyan lehet videót a Direct TV DVR PC
  5. Hogyan kell a Rip Felvett TV egy számítógépet a DVR