1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Home Audio >> Lemezjátszók

Hogyan Felvétel Vinyl album CD-n , és csatlakoztassa a számítógéphez

zenei emlékei a barázdák a régi bakelitlemezek vissza lehet hozni az életbe --- akkor át a jelet az LP egy digitális formában lehet égetni a CD . Ez megköveteli csatlakoztatása lemezjátszó a számítógéphez ellátott hangkártya , író szoftver és a CD-író . Szabványos audio kábel szükséges beköt a lemezjátszó a számítógéphez. A tényleges felvételi folyamat , amíg a lejátszás az album . Ez az, amire szüksége van
lemezjátszó
Audió kábelek
üres , írható CD-k

Show More utasítások
1

Csatlakoztassa a lemezjátszót a számítógép hangkártya egy sor audio kábelek . A fehér dugót a bal audio- kapcsolatot, és a piros dugót a jobb . A dugók csatlakozik az audio " OUT " jack a lemezjátszó és a hang "IN" jack a PC-n .
2

Nyissa ki a felvételt szoftvert a számítógépre duplán kattintva a program nevét.
3

Helyezze az albumot a lemezjátszót és engedje le a hangkar a felvétel lejátszás megkezdéséhez .
4.

Kattintson a "Record" gombot a szoftver másolják a rekord egy digitális formában . Kattintson a " Stop" , ha ez elkészült .
5

Mentse el a digitális felvétel , kattintson a " Fájl " fülre , válassza a " Save ", és írjon be egy nevet a hangfájl . Kattintson a " Mentés" tárolja a felvételt , hogy a számítógép merevlemezére .
6

be egy üres CD-t a számítógép meghajtó tálcáját, és csukja be a tálcát .
7

Nyissa ki a szoftver, amely kezeli a CD-író.
8

Kattintson a "Burn " fülre, majd válassza ki a " File" vagy a " Library" attól függően, hogy a szoftver, hogy nyissa meg a mappát , amely zenei fájlokat a számítógépen . Válassza ki a kívánt fájlt, kattintson és tartsa lenyomva a bal egérgombot .
9

Húzza a fájlt az egérrel , hogy a "Burn " oszlopban, és engedje el az egér bal gombját, hogy ejtse a fájlt. Adjunk hozzá annyi fájlokat kívánt az égési listához. A szoftver megjeleníti a rendelkezésre álló fennmaradó idő a CD-n . Egy riasztás megszólal , ha nincs több fájl is hozzá.
10

Kattintson a "Start Burn " gombot a felvétel megkezdéséhez a digitális fájl a vinyl album a CD-t .


  1. Hogyan lehet csatlakozni a lemezjátszó , hogy a számítógép , hogy felveszik
  2. Hogyan Felvétel Vinyl MP3
  3. Hogyan másolása Music vinyl a Computer
  4. Hogyan archiválja a Records a CD
  5. Hogyan másolása Vinyl Records CD