1. kamerák
 2. Car Audio & Electronics
 3. Home Audio
 4. Personal Audio
 5. TV-k
 6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Home Audio >> kazettás magnó

Hogyan másolása kazetta a CD- egység

kompakt kazetta volt a standard otthoni audio felvétel a 1970-es években az 1990-es évek , amikor az írható CD-k kezdett a helyüket . Lehet, hogy halmozott fel számos kazettát az elmúlt három -plus évtizede , ritka felvételeket nem akarja elveszíteni . Természetesen, ha nem akarja, hogy hagyja, hogy porosodik , sem, mágnesszalagok romlik , még a legjobb tárolási körülmények . Lehet, hogy nem túl késő megmenteni a régi szalagokat , ha elkezdi át őket , hogy a digitális formában . A legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak , hogy megőrizze a kazetta gyűjtemény egy összetevő önálló CD-író . Ez az, amire szüksége van
kazettás deck
Önálló CD-író
RCA kábelek
üres írható CD
Fejhallgatók ( választható)
Sztereó vevő ( opcionális)
Show More utasítások
1

Fuss egy RCA kábelt a bal és jobb sztereó audió kimenet a kazettás magnó , hogy a bal és jobb sztereó bemenet a CD-író . (Ha horog fel ilyen módon, akkor csak akkor lesz képes , hogy ellenőrizze a felvételt fejhallgatón keresztül. )

Ha inkább hallgatni keresztül a sztereó rendszer , futtatni egy RCA -kábelt a magnó be a vevő Kiegészítő bemeneti csatorna , majd futtassa egy RCA -kábelt a vevő " Aux Out " a sztereo bemenet a CD-író .
2

állapotának ellenőrzése a kazetta szeretne átvinni . Ha vannak jelei a penész , ragadósak , kopás vagy a pusztulás , vagy ha a szalag összekeveredett benne a shell , ne próbálja játszani a kazettás magnó . Ha így tesz, tönkreteheti a szalagot, és a magnót . Ha ez egy fontos felvételt , küldje el a szalagot , hogy a professzionális audio helyreállítása eszköz , lehet, hogy az egyetlen módja annak , hogy mentse meg .
3

Tegyen be lejátszható kazetta a magnó és a visszatekerés szalagot az elejére oldalsó A.
4

Helyezzen be egy üres írható CD-t a CD-íróba .
5

Helyezze be a CD-író a " Rec /Pause " módban , majd nyomja meg a "Play" a magnó .
6

Állítsa be a magnó kimeneti szint és a felvételi bemeneti szintet gombot a CD-író , amíg a legerősebb jelet lehető torzítás nélkül. Ha azt észleli, a VU meter a CD-író megy a piros , hívja vissza a szintet egy -két fokkal . ( Ne aggódj , te nem ezt a felvételt audio tesztet , a CD-író még Record /Pause módban ).
7

Re - cue a kazetta , majd nyomja meg a "Play ". Un - szünet a CD-író . Ön most a szinkronizálás valós időben .
8

Nyomja meg a " Stop" a CD-író , ha azt szeretné , hogy hagyjon fel a felvételt. Van egy választás, hogy vagy teljes rögzítésére szalagot oldalon egy számot a lemezen , vagy hogy minden dal az egyén pályán. Ha választotta az utóbbi, akkor meg kell leállítani és újraindítani a felvételt kézzel, minden dal a forrás kazettát .
9

Zárja le a CD-t a felvétel befejezése után , vagy a lemez megtelt . Ez eltarthat néhány percig . Amíg a lemezt lezárta , nem fog játszani a többi CD-lejátszók .

 1. Hogyan kell játszani a zenét az SD kártya Micro Hi- Fi
 2. Hogyan készítsünk egy RF antenna
 3. Hogyan Teszt Surround Sound
 4. Házi Lemezjátszó tű
 5. Mi a különbség egy zárt, átvitt és szellőzésű Subwoofer Ház ?
 6. Hogyan lehet csatlakozni az optikai kábelt , hogy a Yamaha RX- V360
 7. Hogyan használjuk ónozott rézhuzal