1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Global Positioning Systems >> Mobil GPS

Milyen GPS készülékek Traffic -Ready ?

Számos GPS navigációs eszközök a vezető gyártók közé tartozik az élő forgalmi jelentések, jelezve, biztonsági mentés és dugók az elektronikus képernyőn . A forgalmi adatokat szolgáltató küld új információkat a GPS-készüléket , frissítése a térkép az aktuális feltételek . Bár a kezdeti modellek kínálnak csak előfizetés -alapú közlekedési szolgáltatásokat , a legtöbb GPS készülékek élő forgalmi jelentés most ad- támogatott frissítések, amelyek mentesek a felhasználó az élet a GPS-készülék . Változó piaci

GPS berendezések gyártói jöttek nyomására két forrásból : az egyre kifinomultabb gyár műszerfalba egységek járművek és alkalmazások az okostelefonok, mint az Apple iPhone , a Google Android és a Microsoft Windows 7 eszközök. Azonban a három vállalat , a Garmin , a TomTom és a Magellan , továbbra is felajánlja a saját hordozható GPS jelenik meg. Lehet , hogy ezeket a forgalom kész egységek veled egy hasznos funkció , ha van egy másik autó, vagy vezetni egy bérelt jármű .
Garmin Nüvi Advanced sorozat

mind a hét modellek Garmin Nüvi "Advanced " sorozat , köztük a 2455LT és 2555LMT , a forgalom kész . Ezek az egységek hangnavigáció , turn -by -turn irányban. Több képernyős megtekintés tartalmaz egy fotorealisztikus kijelző, amely megmutatja, hogyan néz ki egy kereszteződésben . Amellett, hogy ezek a szolgáltatások , a nüvi Speciális típusok kap hirdetés-támogatott frissítéseket a Garmin 3D Traffic szolgáltatás . Ezt az információt , a GPS- készülék megjeleníti az aktuális feltételek és automatikusan javasol alternatív útvonalak körül baj foltok .
TomTom XXL 550

a négy modell a TomTom XXL 550 sorozat, az XXL 550 T és TM ingyenes forgalmi frissítések . Két modell ebben a felállásban , az XXL 550 M és TM kap élettartam térképfrissítések évente négy alkalommal . TomTom azt állítja, a beépített térképek az Egyesült Államokban, Kanadában és Mexikóban az 1 millió mérföld az út , hogy a versenyző GPS nincs. A modellek azt jelzik, közlekedési feltételek a színkódolt térkép overlay . Becsült késleltetési idő jelenik meg a folyamatjelző sáv a jobb oldalon a képernyő .
Magellan RoadMate 5175T -LM

Magellan kínál RoadMate sorozat GPS navigációs egység , amely includies a 5175T -LM . Amellett, hogy a hagyományos GPS navigációs térképeket , ez a modell a Wi -Fi- böngésző , amely segítségével böngészhet az interneten a helyeken , amelyek Wi-Fi hotspotok . Ez is jellegét Magellan TourDirector szoftver nevezetessége az útvonaltervezés . Egy AAA tagság böngészhet AAA étterme és szállás értékelés vagy hívja a közúti segélyszolgálat a GPS- készülék . Az egység beszélt utcanevek és figyelmeztetések a változásokat a sebességhatárt. A beépített térképek terjed az Egyesült Államokban, Kanadában és Puerto Rico . Forgalmi frissítések reklám-támogatott és díjmentesen , amíg maga a készülék .

  1. Mik azok a DV videókamera?
  2. Mik azok a 3G mobilok ?
  3. Mik azok a szinkron zsinórok ?
  4. Mik azok a GPS Traffic közlemények ?
  5. Mik azok a GPX -térkép fájlok ?