1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Global Positioning Systems >> Magellan GPS

Hibaelhárítás a Magellan RoadMate 2000

Mobile Global Positioning System ( GPS) eszközök egy kényelmes, könnyen használható módon eltávolítása néhány a stressz vezetési nyújt útvonal adatai, irányok és lehetséges úti cél. A Magellan RoadMate 2000 ellátja ezeket a funkciókat , és arra szolgál, mint egy megbízható hordozható GPS . Ha úgy találja, hogy nem teljesít úgy, ahogy kellene , próbálja meg ezeket a lépéseket, mielőtt keres egy csere , vagy elküldi javításra . Teljesítmény kérdések

Ha a készülék nem kapcsol be , csatlakoztassa sem a hálózati vagy autós /szivargyújtó töltő kábel . Használja az autós töltőt , ha a készülék új , az akkumulátor nem tölthető ki a dobozból . Tartsa a bekapcsoló gombot egy kicsit , hogy ha bekapcsol. Emelje fel a fedelet a bekapcsoló gombot, és csúsztassa a reset kapcsolót fentről lefelé és vissza. Ha a készülék kikapcsol rövid idő elteltével a használat, töltse fel azt a négy-hat órával ajánlott , és ellenőrizze az állapot a fő menüben a " System Settings " vagy a fő kijelzőt, hogy töltés . Ha az elsődlegesen egy töltő kábelt , a probléma lehet, hogy a töltő , próbálja meg a másik . A szivargyújtó csatlakozó van a fény, amikor az aktív , látja, hogy be van kapcsolva .
Basic /Megelőző

tisztítsa meg az érintőképernyő egy nedves ruhával , hogy a felület reaktív tapintású . Ne érintse , vagy nyomja meg a képernyőn túl kemény , amikor a készüléket , hogy ne okozzanak kárt . Tartsa a készüléket kitéve túl meleg vagy hideg hőmérsékletnek vagy közvetlen napfénynek hosszabb ideig , és tartsa távol nedvességtől és minden ital , amely öntsön a készüléken . Ha a képernyő lefagy , fordítsa meg a reset gombot , és /vagy tartsuk lenyomva a bekapcsoló gombot kényszeríteni a shutdown.
Settings

A legtöbb frusztrációt találkozik a RoadMate megoldható eléréséről és módosításáról a beállítást az adott funkciót. Olvassa el a használati útmutatót az adott eszköz , hogy megismerjék az adott menüről lehetőségeket és kiigazítások tehetők . Nyomja meg a "Beállítások" és a "System Settings " ikon a főmenüben , hogy megtalálja, és állítsa be a szín, fényerő , hangerő , nyelvi és egyéb szempontok . Módosítsa a megjelenítési módot , hogy mi teszi a legegyszerűbb , hogy kövesse - akár a felső , vagy jövőre néző , és azt, hogy "fel " az északi vagy a jelenlegi utat a képernyőn. Mentse az adatait, és a beállítások rendszeresen a " Biztonsági mentés és visszaállítás " szolgáltatás esetén a véletlen törlés ellen.
Támogatás

Kapcsolat Magellan , ha a megoldás a hiba, vagy probléma vannak maradványai . Információk a műszaki és ügyfélszolgálati megtalálható a felhasználói kézikönyvben és Magellan honlapján . Regisztrálj a készülék figyelmeztetni kell, ha vannak elérhető frissítések . Technikai támogatás személyzete szívesen nyújt további tippeket megoldására az adott problémát , illetve gondoskodik a javításra , ha szükséges.

  1. H700 Mic Hibaelhárítás
  2. Garmin Hibaelhárítás
  3. Hogyan töltsük a Magellan 1475T
  4. Magellan Maestro 3100 Hibakeresés
  5. Szoftver a Magellan RoadMate 2000