1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Global Positioning Systems >> Magellan GPS

Hogyan viselkedni kinyit egy Magellan Crossover

Magellan CrossoverGPS navigációs rendszer készült a sokszínűség . Ez a vízálló műholdas navigációs rendszer mehet gyakorlatilag bárhol , de ez nem működik jól , ha van elavult szoftver , vagy problémák a SD kártya . Magellan a legújabb szoftververzió az egység szabad, és a szabad számítógép -alapú Content Manager fogja Önt tájékoztatni a jövőbeli frissítések . Problémák az SD kártyán kell rögzíteni egy profi . Ez az, amire szüksége van
USB csatlakozó

Show More utasítások
1

Csatlakoztassa a Magellan CrossoverGPS egy Internet-kész számítógéphez USB- kábel segítségével.
2.

Keresse Magellan honlapján korszerűsítése CrossoverGPS ( lásd a forrásokat) . Version 2.14 szoftver a legújabb frissítést. Ha nem tudod, hogyan kell felmérni ezt , nézd meg a képernyőn, miközben indítása , a szoftver verziója jelenik meg akkor. Ha a készülék már be van kapcsolva , akkor ezt az adatot nyomja meg a " Beállítások ", " Felhasználói beállítások ", " Diagnosztika " , majd a " Termék információ ". Ha már van 2.14-es változat , folytassa a 6. lépéssel .
3

Kattintson a "Letöltés " alján a Magellan szoftver weboldalt. Kattintson a " Mentés másként ", és mentse el a fájlt , hogy hol szeretné tartani .
4

Kattintson duplán a szoftver ikonjára , ha azt teljes egészében letölthető .
5

Hit "Run ", amikor a rendszer kéri, válassza ki a nyelvet, majd kövesse a szokásos képernyőn megjelenő utasításokat , hogy frissítse a Magellan CrossoverGPS szoftver .

frissítés 2,14 kell kinyit minden a szokásos térképek .
6

Keresse meg a Magellan Maps és szoftver rész ( lásd a forrásokat) , ha akarsz , hogy feltárja az SD-kártyára . Ezen az oldalon látható az összes rendelkezésre álló térképek a CrossoverGPS . Ellenőrizze, hogy az egyik, az SD-kártyán is egy közülük .
7

Hívjon Magellan ügyfélszolgálat az Egyesült Államokban --- 06:00-17:00 hétfőtől péntekig ( PST) , mint az október 2012 - - at 800-707-9971 . Adja meg az ügyfélszolgálat rep nevét a térkép van, és a modell és a tulajdonosi információkat a CrossoverGPS . A képviselő végigvezetik a hibaelhárítási lépéseket .

  1. Hogyan viselkedni kinyit Sidekick Software
  2. Hogyan viselkedni kinyit egy 3G Gyors
  3. Hogyan viselkedni kinyit Navigon FreshMaps
  4. Hogyan viselkedni kinyit Garmin szoftver
  5. Hogyan viselkedni kinyit egy Magellan . IMI Fájl