1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Global Positioning Systems >> Garmin GPS

Garmin Nüvi specifikáció

Global Positioning Systems már kapható alapfelszereltségként sok új járművek . A GPS segítségével még a tapasztalatlan utazó trek szerte az országban bizalommal. Garmin vezető nevét a GPS , és a nüvi 3790LMT összes szolgáltatása , hogy hol kell menni . Fizikai és Tulajdonságok

nüvi 3790 LMT 4,8 cm széles , 2,9 cm magas , és csak 0,35 cm mély . Ez az ultra -vékony modell egy kijelző, amely 3,7 cm széles és 2,2 hüvelyk magas. Az üveg képernyő felbontása 800 x 480 pixel széles video graphics array ( WVGA ) színű, fehér háttérvilágítással . A súlya mindössze négy gramm. Az újratölthető lítium-ion akkumulátor tart töltéssel akár négy órán keresztül .
Térképek és Memória

nüvi 3790LMT Előre töltött alap-és az utcai térképek , és lehetővé teszi az élettartam térkép frissítések, valamint a képesség, hogy adjunk a saját térképeket . A beépített szilárdtest memória , és elfogadja a microSD kártyát ( külön megvásárolható). Ez a modell képes akár 1000 útpontok , kedvencek és a helyszínek. Azt is tárolni akár 100 útvonalakat .
Navigációs funkciók

jellemzői ennek érintőképernyős GPS közé hangutasítások, hang-aktivált navigáció, 3 - D épület nyílik , a Bluetooth vezeték nélküli technológia és a valós idejű utazási információk . Lane assist technológia hozza meg a jobb sávban , mielőtt a sor , nem pedig közvetlenül a kanyar . Választható útvonal biztosítja a rugalmasságot, a gyorsabb -szor vagy annál rövidebb távolságok . Más funkciók közé tartozik az egyéni hang, képnézegető , ecoRoute és fotó navigációt .
Navigáció a városi forgalom

nüvi 3790 LMT kínál opcionális letöltési nevű cityXplorer , amely lehetővé teszi a felhasználók számára , hogy meg autóbusz , metró állomások vagy más tömegközlekedési állomás . Azt is hozzáférést biztosít a tömegközlekedési menetrendek. Ez a funkció jön hozzáadott költség , de.
A Box

Garmin Nüvi 3790LMT jön egy FM vevőt, a tapadókorong mount, egy USB kábelt és egy gyors üzembe helyezési útmutató .
Compatibility

a Garmin Nüvi 3790LMT kompatibilis a Windows XP vagy újabb operációs rendszer és a Mac OS X 10.4 vagy újabb .


  1. Garmin 880 utasítások
  2. Hogyan Reboot Garmin Nüvi
  3. Garmin 1350 elhárítása
  4. Körülbelül Nüvi
  5. Nüvi 855 Jellemzők