1. kamerák
 2. Car Audio & Electronics
 3. Home Audio
 4. Personal Audio
 5. TV-k
 6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> Global Positioning Systems >> Garmin GPS

Tudom megváltoztatni a Garmin Nüvi 350 Voice ?

Az egyik legfontosabb felhasználóbarát funkciók a Garmin Nüvi 350 GPS hangját navigációs rendszer . Ha belép egy célállomást a GPS , a készülék hangját működik együtt a térképet a képernyőn, hogy segít elérni a célt . Ha nem tetszik a hangja , a nüvi 350 alapértelmezett hangja , meg lehet változtatni . Teljesítmény

megkezdi a változó hang a Garmin Nüvi 350 , kapcsolja be a GPS-készüléket , ha megnyomja a "Power " gombot a készülék tetején .

Kezdőképernyő

Amikor a készülék bekapcsol , a kezdőképernyőn jelenik meg. Megváltoztatásához a hang a készülék navigációs rendszer , kattintson a "Beállítások " ikon található, amely a jobb felső sarkában a kezdőképernyőn .
Nyelv

Miután megnyomta a "Beállítások " ikonra , a GPS megjeleníti a képernyőn több lehetőség . Nyomja meg a " Nyelv " ikon található a jobb felső sarkában a képernyő . Ha véletlenül nyomja meg az egyik a nyilakat alján a képernyő jobb , nyomja meg a " fel" nyíl , amíg meg nem látja a " Nyelv " ikonra.
Voices

Nyomja meg a szöveg melletti mezőbe a száj ikonra a GPS hangját. Az alapértelmezett amerikai angol , beszélt a " Jill . " Az "Up " és " Down" nyilakkal lapozhat a többi rendelkezésre álló hangok , beleértve a férfi és női változata brit angol , ausztrál angol és spanyol nyelven .

 1. Hogyan kell ismerkedj meg a Roto fázis a Motor
 2. Hogyan tudom kinyit egy telefon segítségével Garmin IMEI Converter?
 3. Hogyan viselkedni Erősít a beragadt boot a TomTom
 4. Hogy van GPS használják Bűnmegelőzési ?
 5. DOD Travel politika használata GPS
 6. Hogyan kell a piac A GPS felszerelt Mobiltelefonok
 7. Hogyan használjuk Zumo A Streets & Trips