1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> DVD lejátszók és felvevők >> DVD lejátszók

Különbségek a Sony Blu- Ray lejátszó

Blu -Ray a legújabb technológiai haladás az otthoni szórakoztatás , a szállítás jobb minőségű hang és kép 1080p , ami valami olyan közel, hogy a színházi élmény az otthoni, mint bármi más a piacon. A Sony , az egyik vezető szórakoztató társaság teszi számos különböző Blu -ray lejátszók , mindegyik a saját jellemzői , . Sony Internet TV Blu- Ray Disc lejátszó

technológia úgy tűnik, hogy összevonása televíziók és számítógépek egy minden célra alkalmas eszköz . A Sony Internet TV Blu- Ray Disc lejátszó tart , hogy a következő szintre . Powered by Google TV , a Sony Internet Blu -Ray Disc lejátszó lehetővé teszi a keresést az interneten, a TV és a Blu -Ray lemezeket egy időben , így meg lehet nézni egy filmet , frissítse a Facebook oldalt mondja barátok nézed , hogy adott filmet , valamint Tweet róla időben . Ez a készülék is kap frissítéseket az interneten annak érdekében, hogy a készülék és az operációs rendszer a Sony televízió mindig up-to -date.
Blu- Ray Disc lejátszó

A szabványos Blu -ray lejátszó lejátssza a Blu -Ray lemezek 1080p HD videó minőségét. Azt is lehetővé teszi a külső otthoni audio eszközök pick-up tömörítetlen , TrueHD és DTS HD Master Audio házimozi hangzás . Míg ezek a Blu -ray lejátszók célja, hogy csatlakozik a nagy felbontású televízió , DLNA számítógépek is akasztott fel őket , lehetővé téve számukra, patak tartalmat , és rá a televízió a lehető legmagasabb minőséget . A standard Sony Blu- ray lejátszó is van DVD lejátszási képességek .
3D-s Blu -Ray Disc lejátszó

legújabb formája az otthoni szórakozás, túl az új Blu- Ray lejátszók és DVD-k , a 3D-s Blu -Ray , ami nem csak nagy felbontású , de magával ragadó , hogy a felhasználóknak , hogy viseljen 3D szemüveg a 3D-s Blu -Ray filmeket. Ez a Sony Blu -Ray lejátszó lejátssza a Blu -Ray DVD-k kiváló minőségű felbontás, de kell, hogy egy 3D-s Sony televízió 3D-s Blu -Ray lemezeket. Tehát vásárolni a 3D-s Sony Blu -Ray lejátszó csak akkor, ha már megvette a 3D-s televízió első .

  1. Alapjai a Blu -ray lejátszó
  2. Upconversion DVD Players Vs . Blu-ray DVD lejátszók
  3. Az előnyei a Blu -Ray lejátszó
  4. Különbség a Sony Blu- Ray és DVD lejátszók
  5. DVD Players Vs . BluRay lemez Játékosok