1. kamerák
 2. Car Audio & Electronics
 3. Home Audio
 4. Personal Audio
 5. TV-k
 6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> DVD lejátszók és felvevők >> DVD lejátszók

Hogyan telepítsük My Coby szuper vékony 5.1 DVD lejátszó

helytelenül csatlakoztatja a Coby Super Slim 5.1 DVD lejátszót a TV megakadályozza, hogy élvezheti kedvenc DVD-ket. A Coby Super Slim 5.1 DVD -lejátszó egy vékony DVD-lejátszó , valamint a DVD-k lejátszásához , kínál, MP3-lejátszás . Beállítása Coby Super Slim 5.1 DVD -lejátszó nem igényel speciális eszközöket vagy speciális műszaki ismeretek , és az egész folyamat befejeződik 10 percen belül . Utasítások
1

Csatlakoztassa a sárga kompozit video kábelt a sárga kompozit video port a TV feliratú " Video ". Ez a kábel kíséri két audio kompozit kábel , az egyik piros, a másik fehér. Csatlakoztassa a piros és fehér audio kompozit kábelt az audio kompozit port a megfelelő színek a TV-ben. Ezek a kábelek , melyek eleve a DVD -lejátszó , át a hangot a DVD lejátszót a TV-t.
2

kábel másik végét a sárga kompozit video kábelt a kompozit video port feliratú "Video Out " a DVD-lejátszó . A kábel másik végét a piros és fehér audio kompozit kábelt az audio kompozit port az azonos színű a DVD-lejátszó .
3

Csatlakoztassa a tápkábelt a DVD -lejátszó az elektromos fali aljzathoz , és nyomja meg a "Power " gombot a DVD-lejátszót . Nyomja meg a "Video" gombot, hogy a TV a "Video " módban , és nyomja meg a "Play" a DVD- lejátszót, ha készen áll, hogy néz behelyezett DVD .

 1. Hogyan Cover DVD
 2. Hogyan kell ismerkedj meg a digitális kábel doboz a VCR
 3. Hogyan törlése a DVD-k
 4. Miért épp a DVD -lejátszó Szüksége van egy tuner ?
 5. Hogyan kell tárolni a DVD-k
 6. Hogyan telepítsük Blockbuster a Vezír VBR200W
 7. Hogyan Tiszta a Blu -Ray Disc