1. kamerák
 2. Car Audio & Electronics
 3. Home Audio
 4. Personal Audio
 5. TV-k
 6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> DVD lejátszók és felvevők >> DVD lejátszók

Hogyan oldhatja Osztott képernyő egy Memorex DVD lejátszó

osztott képernyőn a televízió csatlakozik a Memorex DVD -lejátszó általában az okozza , ha véletlenül vagy szándékosan kapcsolja be a progresszív letapogatás a lejátszót, ha a televízió nem kompatibilis a funkciót. Ez a probléma akkor is előfordulhat , ha a Memorex DVD lejátszó meghibásodik. Bármi legyen is a forrás a probléma , akkor általában a hibakeresés , és erősítse meg a forrást belül körülbelül 15 perc az első észrevette az osztott képernyőt. Utasítások
1

Ellenőrizze a hátán a Memorex DVD lejátszó a switch jelölt " Progressive Scan . " Ha azt a kapcsolót, és ez a " Be" állásban , kapcsolja ki a lejátszót , fordítsa meg a váltson át a "Ki " állásba , majd kapcsolja be a játékos ismét ellenőrizze a televízió képernyőjén .
2

Ellenőrizze a távvezérlő egy "HDMI /PS " vagy a " video" gombra, ha nem " t lásd a "Progressive Scan" kapcsoló a hátoldalán a DVD-lejátszó . Nyomja meg a gombot többször , hogy ha ezzel kikapcsolja a progresszív scan .
3

Húzza ki a hálózati kábelt a Memorex DVD -lejátszó a konnektorból , ha a játékos az , ha a probléma továbbra is fennáll . A játékos tapasztalt átmeneti hiba. Várjunk öt percet , csatlakoztassa a lejátszót , és kapcsolja be , hogy ha az osztott képernyő továbbra is .

 1. Hogyan lehet megjavítani a CYBERHOME DVD -lejátszó, amely nem fog játszani DVD-k
 2. Hogyan lehet csatlakozni a DVD lejátszó, a digitális kábel doboz
 3. Hogyan javíthatja a Cinevision DVR2000
 4. Hogyan jutok DVD lejátszó dolgozhat USB -meghajtó
 5. Miért DVD Skip vagy Freeze?
 6. Hogyan viselkedni kinyit a Pioneer DV- 285 -S
 7. Hogyan készítsünk egy régi Hi -Fi VHS jobb a DVD-felvevő