1. kamerák
 2. Car Audio & Electronics
 3. Home Audio
 4. Personal Audio
 5. TV-k
 6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> DVD lejátszók és felvevők >> DVD -felvevők

Hogyan lehet csatlakozni a DVD-felvevő keresztül Kábel

A legtöbb DVD- felvevők nem rendelkezik az RF koaxiális csatlakozó , hogy a legtöbb kábeltévé doboz standard módon használni . De amíg a kábel doboz valamilyen RCA kimenet ( ami az új kábel doboz ) , akkor csatlakoztassa a készüléket a kábel doboz és a TV- komponens vagy kompozit RCA kábelek ( háromágú , többszínű kábelek ) . A felvevő megkapja a kábel jel , így felveheti , és játszani a lemezt át a TV-t. Nem is kell, hogy megzavarják a kábeleket már csatlakozik a kábel doboz és TV . Ez az, amire szüksége van
DVD felvevő
kábel doboz
TV
RCA kábelek

Show More utasítások
1

Hagyjon kábel doboz eredeti kapcsolat a TV egyedül. Ez magában foglalja a koaxiális csatlakozó a falon, hogy a doboz bemeneti és a doboz bemenet a TV koaxiális bemenet.
2

Csatlakoztassa a kábel doboz RCA kimenet a DVD- felvevő bemeneti . Ha a kábel doboz egy RCA komponens kimenet (mely vörös , zöld és kék video kábel piros és fehér audio kábel) , használd azt . Ellenkező esetben kompozit kábel ( sárga, fehér és piros dugóját .)
3

összekapcsolása a felvevő kimenet a TV másik RCA csatlakozó . Ismét, komponens kábel mint a kompozit , ha lehetséges. A felvevő lesz komponens kimenet áll rendelkezésre, valamint egy HDTV lesz a megfelelő bemenet. A cső TV , de valószínűleg csak kompozit port.
4

Csatlakoztassa a DVD-felvevő , és kapcsolja be. Állítsa be a DVD-felvevő csatorna tuner annak kiegészítő video vagy line-in csatornán. Ez nem szükséges , ha ön használ egy tunerless DVD felvevő .
5

be a kábel doboz és a TV-t . Ellenőrizze, hogy még mindig kap a kábel jel a TV-ben.
6

Kapcsolja be a TV- át a kiegészítő video csatornát. Egy HDTV , menjen a beviteli menü , és válassza ki a kábeles kapcsolatot használt , nyomja meg a "Video " gombot egy cső TV . Helyezze be a DVD-t a felvevő , és győződjön meg arról, hogy jön a képernyőn , amikor játszottam.

 1. Hogyan lehet javítani a Matsui DVD225 Fault
 2. Hogyan viselkedni Néz Home Movies A hordozható DVD
 3. Használható a normál felbontású DVD- lejátszás a High Definition DVD-lejátszó ?
 4. DVD Scratch javítás Tippek
 5. Hogyan lehet csatlakozni a Magnavox Combo felvevő Digital Cable
 6. Útmutató a Hogyan hozzunk létre egy Panasonic DMR- EH75V
 7. Hogyan lehet kapcsolni egy DVD egy régi TV