1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> DVD lejátszók és felvevők >> DVD -felvevők

Hogyan kössek be egy Panasonic DMR 50 DVD -lejátszó a TV ?

A Panasonic DMR 50 DVD lejátszó /felvevő, amely azt jelenti, hogy lehet használni, hogy mind a DVD-lejátszás , valamint a programokat játszani a TV -ra egy üres , vagy le nem zárt DVD . Összejönni a DMR 50 DVD lejátszó /felvevő igényel fut a TV-jel , közvetlenül a televízió antenna - vagy a kábel-, műholdas vagy digitális átalakító doboz - a DMR 50 , mielőtt elküldi a jelet a televízió . Ez az, amire szüksége van
készlet RCA audio /video kábelek
75 Ohm koaxiális kábel (1 vagy 2 kábel)
Show More utasítások
1

Cut hatalom a televízió előtt összejönni a Panasonic DMR 50 DVD lejátszó /felvevő a televízió .
2

Csatlakoztassa a TV antenna koaxiális kábelét az RF bemenet a DMR 50 . Ha használ kábeles, műholdas vagy digitális átalakító doboz , csatlakoztassa az RF kimenetet bármelyik set-top box , amit használ az RF bemenet a DMR 50 DVD lejátszó /felvevő .
3.

Használjon koaxiális kábelt , hogy összekapcsolja a RF kimenet a DMR 50 RF bemenetet a televízió .
4

egyik végét egy sor RCA a /V csatlakozó az RCA kimenet a DMR 50 . Az A /V csatlakozó és az A /V aljzat legyen színében ( piros, piros , fehér, fehér és sárga , sárga ) . A kábel másik végét a dugók egy RCA bemeneti csatlakozó a televízió .
5

Csatlakoztassa a női végét a tápkábelt , melyet a DMR 50 DVD lejátszó /felvevő a készülék hálózati port, majd a másik végét a kábel egy áramforráshoz.
6

Kapcsolja be a TV-t. Állítsa be a TV -csatorna bemenet , hogy egybeessen az RCA bemenet készülék csatlakoztatása DMR 50 a TV . Gyakran előfordul , TV távirányító egy " Input " gombot , amely, ha megnyomja, vált a televízió bemeneti csatornát .

  1. Hogyan kell ismerkedj meg a DVD-lejátszó a DirecTV
  2. Hogyan kell ismerkedj meg egy LCD projektor , hogy a DVD-lejátszó
  3. Hogyan Hack a Panasonic DVD DMR
  4. Hogyan lehet javítani a Panasonic DVD lejátszó
  5. Hogyan viselkedni kinyit egy Panasonic DVD lejátszó