1. kamerák
 2. Car Audio & Electronics
 3. Home Audio
 4. Personal Audio
 5. TV-k
 6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> DVD lejátszók és felvevők >> DVD -felvevők

Az előnyei a Multi- meghajtó DVD-felvevő

Többféle modell , több meghajtó DVD felvevők segítségével tárolja a programozás és az adatok több mint egy DVD formátum típusát. Az eszközök állnak rendelkezésre, mint különálló egység használható televíziós berendezések és felszerelések számítógépek . Ezek változnak az árak és rendelkezésre állnak egy sor gyártó. Multi- meghajtó DVD felvevők számos előnye van a hagyományos single -formátumú DVD- felvevők . Több lemez formátumok

Multi - meghajtó DVD felvevők képesek olvasás és írás DVD + R, DVD -R , DVD + RW , DVD -RW és DVD -RAM lemezeket. Az a képesség, hogy rögzítse , és olvasni több lemezformátumok ideális azok számára, akik DVD-lejátszó , amely csak olvasni egy bizonyos formában , vagy ha vásárol egy programot vagy filmet, hogy csak egy bizonyos formában , mint a DVD-R vagy DVD + R Multi- meghajtó DVD felvevők tervezték számítógépek is képesek égő CD lemezek, beleértve a CD -R és CD -RW .
Automatic Speed ​​Adjustments

Egy másik előnye a több meghajtó DVD felvevők az a képesség , hogy automatikusan beállítja rögzítési sebesség szerint a lemez típusától formátumot használ . Ha a DVD- lemez formátumot igényel lassabb égési sebességet , a meghajtó felismeri a lemez típusát és a változás sebességgel. Manuálisan is beállíthatja a felvételi sebesség a gyorsabb égés , ha ez szükséges.
Újraírható lemezek

felvevők is engedi használni a DVD -RAM és DVD + RW /DVD -RW lemezeket , amelyek újraírható mintegy 90.000 alkalommal. Ezek a lemezek ideálisak biztonsági mentésére számítógépes fájlokat vagy a felvétel a napi televízió-műsorok. DVD -RAM és DVD + RW /DVD -RW lemezek állnak rendelkezésre elektronikus , számítógép, kiskereskedelmi szupermarketek és az online .
Styles

Multi - meghajtó DVD felvevők állnak a különböző stílusok , beleértve a külső , különálló egység rögzítésére programozás egy televízió vagy kivetítő , és a belső számítógépes meghajtók rögzítésére fájlokat és adatokat a számítógépen . Az árak mindkét felvevők esett sokat az elmúlt években.
Compatibility

lemezek véglegesítése a multi- meghajtó DVD felvevő látható más DVD-lejátszók , mint valamint a számítógép DVD -lejátszó , amíg a másik DVD -lejátszó képes lejátszani a lemez formátumát .

 1. Hogyan regisztráljunk Sony filmek BD -Live
 2. Hogyan lehet csatlakozni a DVD-felvevő a digitális kábel - TV
 3. Hogyan kikapcsolás BD él egy Blu -ray
 4. Hogyan Archívum vásárolt Commercial VHS szalagok
 5. Hogyan kell játszani MP4- on egy DVD lejátszó
 6. Hogyan másolása 8mm kazetták DVD-re
 7. Mi Külső merevlemezek fog működni a Philips DVP5990 ?