1. kamerák
  2. Car Audio & Electronics
  3. Home Audio
  4. Personal Audio
  5. TV-k
  6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> DVD lejátszók és felvevők >> DVD -felvevők

Hogyan telepítsük a DIRECTV HD DVR

A DIRECTV HD DVR kábel vevő /felvevő , hogy jön a csomagban DIRECTV szolgáltatást. Ez a készülék lehetővé teszi az ügyfelek hozzáférhetnek több száz kábelcsatornák és rögzítse kedvenc műsorait és filmjeit . Az ügyfelek választhatnak, hogy bérelni vagy vásárolni a készüléket. Beállítása a DVR mindössze pár lépésre , mert a DIRECTV telepítési tech kellett már létre a parabolaantenna . Számos módja van , hogy beállítsa a DIRECT HD DVR , attól függően, hogy a TV- kapcsolatokat. Ez az, amire szüksége van
DIRECTV HD DVR
HDMI -kábel vagy komponens videó kábel és audio RCA kábelek
Televízió
DIRECTV távirányító
Parabolaantenna

Show More utasítások

1

Helyezze a belépőkártya , melyet a DIRECTV HD DVR a nyílásba az első a készülék . A címke nézzen felfelé .
2

Keresse meg a két sort , amely nyomvonal a DIRECTV parabolaantenna . Az egyik a " input " , a másik pedig "output ". Csavar egy kábelt a DVR "In " port , a másik az " Out " port .
3

Nézd meg a hátán a TV, hogy a kapcsolat döntéseket. A HDMI port ideális , de akkor is használhatja komponens HD video kapcsolatot . Ezek a kék színű , piros és zöld.
4

Csatlakoztassa a HDMI kábelt a TV-t a DVR . Állítsa be a TV-t a megfelelő üzemmód . Ha nincs HDMI, csatlakoztassa a komponens video kábeleket a megfelelő színű port a TV , majd akassza be a DVR . Majd csatlakoztassa az audio RCA kábeleket a megfelelő színű audio csatlakozók a TV és a DVR .
5

Csatlakoztassa a DIRECTV DVR és nyomja meg a "Power " gombot , ha nem azonnal kapcsolja be . Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat , hogy fejezze be a beállításokat.

  1. Hogyan oldhatja R22
  2. Hogyan lehet megállítani Felvétel a DirecTV
  3. Hogyan lehet csatlakozni a DirecTV DVR Box
  4. Hogyan telepítsük DVR Direct TV
  5. Hogyan lehet csatlakozni a DVR- Direct TV