1. kamerák
 2. Car Audio & Electronics
 3. Home Audio
 4. Personal Audio
 5. TV-k
 6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> DVD lejátszók és felvevők >> DVD -felvevők

Hogyan készítsünk DVD High School osztások

A diploma egyszer- in - a- életre esemény - valami, hogy sok szülő és diák szeretnék emlékezni örökké . Köszönhetően a digitális video -és DVD- technológia, most már lehet átélni ezt a napot évtizedek óta a tulajdonos egyetlen lemezen . Lehet , hogy ezek a DVD-k a családtagok, barátok, vagy a diákok a felvétel a szertartást egy digitális fényképezőgépet , majd a szerkesztés és égő több DVD másolatot a számítógépen . Ez az, amire szüksége van
Digitális videokamera
Tapes
videó szerkesztő szoftver
Tömörítő szoftver
DVD authoring szoftver
DVD -R lemezek

Show More utasítások

1

Állítsa be a fő kamera , ahol lesz egy tiszta , akadálytalan rálátás a színpadra . Emlékszel, amikor választod a helyet , hogy meg kell , hogy törölje a fejét a közönség . Adja meg saját platformot , ha szüksége van további magassága .
2

további kamerák felvételéhez , ha lehetséges , hogy a különböző szögek a szerkesztést.
3

Fuss egy XLR kábelt a kimenete a szoba hangrendszer be a kamerát , ha lehetséges. A legtöbb beosztás sor nagy előadótermekben vagy tornatermek rossz akusztika . A mikrofont a fényképezőgép nem elég közel , hogy az előadók , sem elég magas színvonalú rögzítésére jó hang ilyen körülmények között .
4

Tesztelje a berendezések helyét az éjszaka az esemény előtt , hogy megbizonyosodjon arról, minden rendszer ellenőrzésére . Keresse meg az összes üzletek , hogy győződjön meg arról, lesz erő . Ne hagyatkozzon kizárólag a fényképezőgép akkumulátorát , ha nincs más lehetőség .
5

Korán érkezünk , hogy hozzanak létre a berendezést , mielőtt a szoba lesz zsúfolt . Tape összes vezetékek és kábelek a földre Tata szalagot vagy madzagot , hogy csökkentse botlásveszéllyel .
6

Jegyezze fel a diploma a lehető legkevesebb szünetek , amennyire csak lehetséges . Ha több kamera működik , próbálja megváltoztatni szalagok különböző időpontokban , így lesz teljes lefedettséget . Ha csak egy kamera , van egy csere szalagot előtt készült az előző szalag véget ér, és megváltoztatni őket gyorsan között nagy szegmense a rendezvény .
7

Capture a felvételeket , hogy a számítógép merevlemezén , majd importálja a fájlokat egy videó szerkesztő .
8

Szerkessze az audió és videó a szeretet .
9

Ellenőrizze a DVD authoring program használati utasítását vagy súgó menü , hogy megtudja , milyen fájlt formátumokat fogadja el. DVD-k általában rögzített MPEG -2 videó és Dolby AC-3 audió , de néhány DVD program el tudja fogadni a más formátumban , és újra kódolni őket részeként az égési folyamatot.
10

exportálása video az Ön képszerkesztő program olyan fájlformátum , amely megfelel az Ön DVD-szoftver . Ha a szoftver nem kínál megfelelő exportálási beállításokat , az export magas minőségű formátumban.
11

Importálja a fájlt egy tömörítő program , ha nincs megfelelő formátumban.

12

konvertálni a fájlt a megfelelő videó és /vagy audió fájlt .
13

importálása a fájlokat egy DVD authoring programba.
14

Hozzon létre egy DVD menü a neve az esemény , a nevét, a középiskolai és a dátumot .
15

Tesztelje a DVD segítségével a program szimulátor , ha van ilyen .
16

Helyezze be a DVD-t a számítógép DVD -meghajtó és éget egy példányt . Általában DVD -R működnek a legjobban, ahogy játszanak a több típusú DVD lejátszók , mint a DVD + R lemezek .
17

Tesztelje a másolás alaposan , beleértve az összes menüpont , egy standard DVD -lejátszó . Ne próbálja ki a számítógépen egyedül, mint néhány DVD-k , hogy nem működik a DVD lejátszó fog dolgozni a számítógépen , amely tartalmazza az eredeti adathordozó .
18

tegyenek további példányban a DVD , egyértelműen címkézés minden egy.
19

Nézd számos DVD-ket a tételt , hogy megbizonyosodjon arról, hogy már égett rendesen , mielőtt terjesztheti .

 1. Útmutató Videomagnó csatlakoztatása egy TV
 2. Hogyan lehet javítani a DVD-lejátszó a sztereó fejhallgató mini jack dugó letört
 3. LOREX SG7965 utasítások
 4. Polaroid PDV - 0820T Műszaki
 5. Hogyan viselkedni Erősít szünet egy DVD
 6. Hogyan használjuk Panasonic Replay DVD
 7. Sony Vs . Panasonic DVD felvevők merevlemezek