1. kamerák
 2. Car Audio & Electronics
 3. Home Audio
 4. Personal Audio
 5. TV-k
 6. Okos otthon
  >> Elektronikai Technológia Online >  >> DVD lejátszók és felvevők >> DVD -felvevők

Hogyan kell ismerkedj meg a DVD-felvevőt a GXT HDMI Switcher

A GXT HDMI kapcsoló lehetővé teszi, hogy csatlakozni akár négy különböző eszközök High-Definition Multimedia Interface kapcsolat egyetlen HDMI port . Úgy tervezték, az otthoni szórakoztató rendszer, ahol több HDMI eszközök , mint a port , és kompatibilis minden olyan eszköz, amely rendelkezik HDMI kimenettel , beleértve a DVD-felvevőt. Beállítás fel egy DVD-felvevő , akkor csak meg kell a kapcsolót , a mellékelt tápegységet és egy extra HDMI -kábel mellett a kábelt , amit használni fog csatlakoztassa a DVD- felvevőt a TV-t. Ez az, amire szüksége van
Extra HDMI -kábel

Show More utasítások
1

Nyomjuk meg a Power gombot a DVD felvevő és a készüléken , amelyhez csatlakozik a GXT HDMI kapcsoló .
2

Csatlakoztasson HDMI kábelt a GXT HDMI Switcher HDMI OUT kimenete a hátoldalán, és egy nyitott HDMI bemenet a TV vagy más eszköz . Ne feledje, hogy melyik HDMI bemenet használt . A HDMI kábel egy trapéz alakú csatlakozót akkor csak be a helyes utat , hogy ne erőltesse.
3

Csatlakoztasson egy HDMI- kábelt a DVD felvevő HDMI kimenet és az egyik bemenet a hátán a GXT HDMI switch . Emlékszem, melyik bemenetet használta .
4

Csatlakoztassa a GXT HDMI switch a hálózati adaptert a fali csatlakozóba vagy elosztóba , és dugja a kis dugóját a hálózati bemenet vissza a kapcsolót.

5

Nyomja meg a DVD- felvevő Power gombot a bekapcsolásához.
6.

Nyomja meg az input Select gombot a GXT kapcsoló előlapján , hogy aktiválja a bemenetet , amelyre a DVD-felvevő csatlakoztatva . Azt is megteheti, nyomja meg a megfelelő számú gombot a távirányítón.
7

Kapcsolja be a TV vagy más eszköz , és válassza ki a bemenetet , amelyhez csatlakozik a kapcsolót . A jelet a DVD- felvevő most már látható.

 1. CD/DVD-meghajtó alaphelyzetbe állítása
 2. Hogyan lehet csatlakozni a DVD-lejátszó a Sylvania Combo TV
 3. Hogyan kell ismerkedj meg a DVD és a digitális erősítő rendszer
 4. Hogyan viselkedni Erősít a VCR kábel kapcsolat
 5. Hogyan kinyit a DVD
 6. Használati útmutató a Sony DVD-felvevő
 7. Hogyan lehet csatlakozni a TEAC HDB848 a TV és VCR